Άρπαξαν κοσμήματα και κειμήλια από σπίτι στη Φαιστό

Άρπαξαν κοσμήματα και κειμήλια από σπίτι στη Φαιστό

Οι δράστες χτύπησαν μέρα- μεσημέρι χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς από τους περίοικους

Άρπαξαν κοσμήματα και κειμήλια από σπίτι στη Φαιστό
Πολύτιμα κειμήλια που αποτελούσαν οικογενειακά ενθύμια, αλλά και κοσμήματα αξίας άνω των 4.000 ευρώ, μια τηλεόραση και άλλα είδη αξίας, άρπαξαν άγνωστοι διαρρήκτες από ένα σπίτι στην κοινότητα Φανερωμένη του Δήμου Φαιστού.

Οι δράστες χτύπησαν μέρα- μεσημέρι χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς από τους περίοικους, καθώς το σπίτι βρίσκεται στην άκρη του χωριού. Οι  ιδιοκτήτες απουσίαζαν από τις 9:00 ως στις 11:00 το πρωί και το διάστημα αυτό ήταν αρκετό για να παραβιάσουν ένα παράθυρο και να μπουν ανενόχλητοι μέσα. Την έρευνα για την κλοπή ανέλαβε το αστυνομικό τμήμα Μοιρών.

Κλείσιμο
*** Δυο καταστήματα στην «καρδιά» της Λάρισας διέρρηξαν άγνωστοι τη νύχτα της Πέμπτης, παραβιάζοντας τις κλειδαριές των εισόδων. Από το ταμείο ενός καταστήματος καλλυντικών άρπαξαν 200 ευρώ και διάφορα είδη, ενώ από ένα κατάστημα με αθλητικά είδη έκλεψαν 2.000 ευρώ και διάφορα εμπορεύματα. Οι δράστες διέφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και οι διαρρήξεις διαπιστώθηκαν το πρωί, όταν οι επιχειρηματίες πήγαν να ανοίξουν τα μαγαζιά τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης