Απίστευτο: Προσπάθησε να κρύψει 3,5 κιλά κοκαΐνης σε παιδικά βιβλία
Δείτε φωτογραφίες - Η 21χρονη από τη Βενεζουέλα είχε βάλει τα ναρκωτικά στα εξώφυλλα έξι βιβλίων
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» κατά την έρευνα των αποσκευών μιας 21χρονης από τη Βενεζουέλα τα ξημερώματα της Κυριακής.
Ανάμεσα στα ρούχα της οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένες επιμελώς στα εξώφυλλα έξι παιδικών βιβλίων συνολικά 12 συσκευασίες κοκαΐνης.
Συνολικά η 21χρονη επιχείρησε να περάσει στην Ελλάδα 3,453 κιλά κοκαΐνης.
Η 21χρονη είχε φτάσει στην Ελλάδα από το Ρίο Ντε Τζανέιρο μέσω Ζυρίχης.
Κλείσιμο
Όπως προέκυψε από την έρευνα η νεαρή κοπελα από τη Βενεζουέλα αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης από χώρες της Λατινικής Αμερικής σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.