Έπιασαν διακινητή κοκαΐνης πάνω στο αλισβερίσι

Έπιασαν διακινητή κοκαΐνης πάνω στο αλισβερίσι

Ο 26χρονος Αλβανός συνελήφθη την στιγμή που πωλούσε μικροποσότητα κοκαΐνης σε έναν 36χρονο Έλληνα οδηγό μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του 

Έπιασαν διακινητή κοκαΐνης πάνω στο αλισβερίσι
Πάνω στο αλισβερίσι πέτυχαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έναν 26χρονο Αλβανό, την στιγμή που πωλούσε μικροποσότητα κοκαΐνης σε έναν 36χρονο Έλληνα οδηγό μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του σε μια γειτονιά του Ηρακλείου και συνέλαβαν και τους δυο.

Πάνω στον οδηγό βρέθηκαν τα ναρκωτικά που είχε προμηθευτεί από τον 26χρονο, στο σπίτι του οποίου κατασχέθηκαν 900 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις κοκαΐνης, καθώς και το αυτοκίνητό του ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών. Οι δυο άνδρες προσήχθησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, που άσκησε στον 26χρονο δίωξη για διακίνηση και στον 36χρονο για αγορά ναρκωτικών.

*** Στο Ρέθυμνο, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Μυλοποτάμου ένας 43χρονος Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκαν 13,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης