Βόλος: Στα 13 του ήθελε κλεμμένη μηχανή!

Βόλος: Στα 13 του ήθελε κλεμμένη μηχανή!

Με τον συνεργό του άρπαξαν μια μοτοσικλέτα τα ξημερώματα της Κυριακής και, αφού έκαναν τις βόλτες τους, «ξήλωσαν» τον κινητήρα της και παράτησαν σε ένα δρόμο ό,τι είχε απομείνει

Βόλος: Στα 13 του ήθελε κλεμμένη μηχανή!
Εξ απαλών ονύχων «βούτηξε» στα βαθιά της παρανομίας ένα ανήλικο αγόρι στο Βόλο, που συμμετείχε στην κλοπή μιας μοτοσικλέτας μαζί με έναν μεγαλύτερο φίλο του! Και οι δυο, όμως, κατέληξαν στα κρατητήρια, όπως και οι γονείς του μικρού που κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

Οι δύο νεαροί φίλοι, ένας 18χρονος και ένας 13χρονος (!) άρπαξαν τα ξημερώματα της Κυριακής τη μοτοσικλέτα ενός 41χρονου η οποία ήταν σταθμευμένη έξω από το σπίτι του και, αφού έκαναν τις βόλτες τους, «ξήλωσαν» τον κινητήρα της και παράτησαν σε ένα δρόμο ό,τι είχε απομείνει από το δίκυκλο!

Όμως, ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που ερευνούσαν την κλοπή, συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενοι για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Ο κινητήρας της κλεμμένης μοτοσικλέτας και ο σκελετός της βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον 41χρονο ιδιοκτήτη της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης