Μπλακ- άουτ σε Καλλιθέα, Πειραιά, Νέα Σμύρνη και γύρω περιοχές

Μπλακ- άουτ σε Καλλιθέα, Πειραιά, Νέα Σμύρνη και γύρω περιοχές

Δεν λειτουργούσαν τα φανάρια στους δρόμους – Πάνω από 40 κλήσεις στην πυροσβεστική για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ

Μπλακ- άουτ σε Καλλιθέα, Πειραιά, Νέα Σμύρνη και γύρω περιοχές
Στο σκοτάδι έχουν βυθισθεί εδώ και αρκετή ώρα μεγάλες περιοχές των Νοτίων προαστίων και του Πειραιά, ενώ στους δρόμου επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, αφού δεν λειτουργούν τα φανάρια στους δρόμους. Ταυτόχρονα, η Πυροσβεστική έχει δεχθεί βροχή τηλεφωνημάτων για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ.
Το μπλακ άουτ προκλήθηκε μετά από φωτιά σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ σε ένα κτίριο στο οποίο γίνονταν εργασίες. Η φωτιά δεν επεκτάθηκε, ωστόσο, είχε ως συνέπεια τη διακή της ηλεκτροδότησης σε πολύ μεγάλη περιοχή από την Καλλιθέα, τη Νέα Σμύρνη, τον Πειραιά, τα Πετράλωνα, το Φάληρο και άλλες γειτονιές των νοτίων προαστίων.


Κλείσιμο
Τα φανάρια στους δρόμους της περιοχής, αλλά και γειτονικών, όπως τα Πετράλωνα, το Νέο Φάληρο, ο Ταύρος και η Χαμοστέρνας, σταμάτησαν να λειτουργούν, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό χάος.

Παράλληλα, η πυροσβεστική δέχθηκε πάνω από 40 κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ, καθώς η ξαφνική διακοπή του ρεύματος βρήκε πολλούς πολίτες εντός των θαλάμων.
Συνεργεία της ΔΕΗ προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα αλλά δεν μπορούσαν να εκτιμήσουν το χρόνο που θα χρειαζόταν για να επανέλθει η ηλεκτροδότηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης