Νέα διακοπή στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Νέα διακοπή στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Θα συνεχιστεί στις 3 Ιουνίου 

Νέα διακοπή στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Σε νέα διακοπή για τις 3 Ιουνίου οδηγήθηκε σήμερα, Δευτέρα, η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής που δικάζεται στον Κορυδαλλό από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Η νέα διακοπή προκάλεσε την ενόχληση της προέδρου της έδρας κυρίας Μαρίας Λεπενιώτη αλλά και της πλευράς του αδικαχαμένου, Παύλου Φύσσα. 

Ειδικότερα, το δικαστήριο είχε διορίσει αυτεπαγγέλτως συνηγόρους σε κατηγορούμενους, οι οποίοι ζήτησαν προθεσμία για να ενημερωθούν περί της δικογραφίας. Μάλιστα οι νέοι συνήγοροι ζήτησαν από το δικαστήριο προθεσμία δύο μηνών, η έδρα ωστόσο αποφάσισε η δίκη να συνεχιστεί την Παρασκευή. 

Από την πλευρά της, η πρόεδρος κυρία Μαρία Λεπενιώτη, εξέφρασε τη δυσφορία της για τη ροή της δίκης και απέδωσε ευθύνη τόσο στον προϊστάμενο του τριμελούς συμβουλίου διοίκησης του Εφετείου Αθηνών κ. Νικόλαο Δαύρο, όσο και στην ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης. 

Κλείσιμο
Όπως ανέφερε παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της για επιτάχυνση της διαδικασίας, ο κ. Δαύρος όρισε μόνον πέντε δικάσιμους εντός του Ιουνίου, ενώ το υπουργείο ολιγωρεί ως προς το θέμα της μεταφοράς της δίκης σε άλλη αίθουσα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης