Καλλιεργούσε χασισοφυτεία με πλούσια σοδειά

Καλλιεργούσε χασισοφυτεία με πλούσια σοδειά

Ο χασισοκαλλιεργητής έπεσε στην ενέδρα που του έστησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου στο 28ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αγρινίου – Εμπεσού, όπου ακινητοποίησαν για έλεγχο το αυτοκίνητό του

Καλλιεργούσε χασισοφυτεία με πλούσια σοδειά
Αν και κτηνοτρόφος, τα πήγαινε καλά και με τη… γεωργία ένας 34χρονος που είχε οργώσει ένα χώρο δίπλα από το ποιμνιοστάσιό του σε ορεινή περιοχή των Αγράφων Ευρυτανίας και τον είχε εμπλουτίσει με λιπάσματα για να μεταφυτέψει την χασισοφυτεία που του απέφερε ιδιαίτερα πλούσια σοδειά!

Ο χασισοκαλλιεργητής έπεσε στην ενέδρα που του έστησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου στο 28ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αγρινίου – Εμπεσού, όπου ακινητοποίησαν για έλεγχο το αυτοκίνητό του και βρήκαν μέσα δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 76,7 γραμμάριων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα χασίς. Ο 34χρονος συνελήφθη και οι αστυνομικοί κατέσχεσαν στην κατοχή του615 ευρώ, ένα κινητό και πέντε πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας!

Στην προανάκριση, ομολόγησε ότι καλλιεργούσε χασισόδεντρα στο σπίτι και το ποιμνιοστάσιό του. Μάλιστα, συνόδευσε τους αστυνομικούς και τους παρέδωσε έξι συσκευασίες με τρία κιλά και 542 γραμμάρια κάνναβης, 22,3 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σκόνης, τρία ναρκωτικά χάπια και τρία κόσκινα με υπολείμματα χασίς!

Στο ποιμνιοστάσιο που διατηρεί στην ίδια περιοχή, οι αστυνομικοί ένα φυτώριο με 16 δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες, μια συσκευασία με δύο γραμμάρια «φούντας», ένα μεταλλικό τρίφτη και εκατοντάδες σπόρους κάνναβης. Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για διακίνηση, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης