Απτόητοι συνεχίζουν τη μάχη κατά της φοροδιαφυγής οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους! Μετά τον 90χρονο καστανά στην Καρδίτσα που δεν διέθετε... ταμειακή μηχανή, συνέλαβαν και άλλη μια «επαγγελματία» φοροφυγά που θα πληρώνει μια ζωή το πρόστιμο για τα... καρβουνάκια που πωλούσε!
Ολόκληρη επιχείρηση έστησε η ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή κοντά στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο, για να βάλει στο χέρι την 67χρονη πλανόδια πωλήτρια που πωλούσε καρβουνάκια για θυμίαμα και μοσχολίβανο χωρίς να διαθέτει την σχετική άδεια! Τα συνολικά 37 καρβουνάκια και 10 τεμάχια μοσχολίβανο που διέθετε κατασχέθηκαν, αλλά δεν έγινε γνωστό αν θα βγουν σε... πλειστηριασμό!
Μετά το καίριο χτύπημα στο παράνομο εμπόριο, η 67χρονη φοροφυγάς τιμωρήθηκε παραδειγματικά με διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 χιλιάδων ευρώ, που θεωρείται απίθανο να μπορέσει να πληρώσει και ποιος ξέρει τι τρόπους θα μηχανευτεί το κράτος για να τα διεκδικήσει και να καλύψει το έλλειμμα στα ταμεία του!
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.