Πύργος: Στο αυτόφωρο έξι επιχειρηματίες από πανηγύρι επειδή δεν έκοβαν αποδείξεις

Πύργος: Στο αυτόφωρο έξι επιχειρηματίες από πανηγύρι επειδή δεν έκοβαν αποδείξεις

Οι περισσότεροι πουλούσαν ψητό γουρουνόπουλο - Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα - Αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς σε βάρος τους ορίστηκε τακτική δικάσιμος

Πύργος: Στο αυτόφωρο έξι επιχειρηματίες από πανηγύρι επειδή δεν έκοβαν αποδείξεις
Στη σύλληψη και την παραπομπή στο αυτόφωρο έξι επιχειρηματιών από το πανηγύρι του Αγίου Ιωάννη στην περιοχή Τζαμί στον Πύργο Ηλείας οδήγησαν οι έλεγχοι που διεξήχθησαν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής από τα μεικτά κλιμάκια της εφορίας, του ΙΚΑ και της ΕΛΑΣ στο πλαίσιο των ελέγχων από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Αν και σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα το πανηγύρι του Αγίου Ιωάννη συνδυάζεται με νηστεία ακόμα και από το λάδι, στον Πύργο επιδόθηκαν σε ψήσιμο γουρουνοπούλας με τους περισσότερους επιχειρηματίες που συνελήφθησαν να πουλάνε το ψημένο κρέας στους περίπου 2.000-3.000 ανθρώπους που βρέθηκαν στο πανηγύρι.

Οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι οι έξι δεν είχαν εκδόσει σωρεία αποδείξεων και λόγω της βαρύτητας του αδικήματος προχώρησαν στη σύλληψή τους και την παραπομπή τους στο αυτόφωρο.

Κλείσιμο
Μαζί με τους έξι στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου και εκπρόσωπος του πολιτιστικού συλλόγου υπό την αιγίδα του οποίου διεξήχθη το πανηγύρι.

Τελικά οι έξι επιχειρηματίες αφέθηκαν ελεύθεροι αφού σε βάρος τους ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης