Νεαροί λεηλατούσαν αντλιοστάσια στις Σέρρες

Νεαροί λεηλατούσαν αντλιοστάσια στις Σέρρες

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας πέντε κλοπές καλωδίων ηλεκτρικού ρεύματος αξίας 11.900 ευρώ

Νεαροί λεηλατούσαν αντλιοστάσια στις Σέρρες
Προβλήματα στη λειτουργία εργοστασίων και το πότισμα των χωραφιών προκαλούσε επί τρεις μήνες μια σπείρα «κυνηγών» χαλκού που λεηλατούσαν τα αντλιοστάσια στην Βιομηχανική Περιοχή των Σερρών και στην Πεντάπολη για να αρπάζουν τα καλώδια.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας πέντε κλοπές καλωδίων ηλεκτρικού ρεύματος αξίας 11.900 ευρώ, από επιχειρήσεις και αντλιοστάσια. Ήδη σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος ενός 20χρονου και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, αλλά η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των δυο άγνωστων συνεργών του και για την διαλεύκανση και άλλων παρόμοιων κλοπών.

Το σπίτι ενός 66χρονου στο Ρέθυμνο επιχείρησε να διαρρήξει ένας 21χρονος Βούλγαρος, αλλά τον πήρε είδηση ο ιδιοκτήτης και τον έτρεψε σε φυγή ενώ παράλληλα ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι άνδρες της Ασφάλειας κατάφεραν να εντοπίσουν σε μικρή απόσταση τον δράστη, που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης