Μακάβρια απόπειρα διάρρηξης σε… γραφείο τελετών!

Μακάβρια απόπειρα διάρρηξης σε… γραφείο τελετών!

Οι γείτονες τον αντιλήφθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία

Μακάβρια απόπειρα διάρρηξης σε… γραφείο τελετών!
Ένας θεός ξέρει τι φαντάστηκε ότι θα έβρισκε μέσα σε ένα… γραφείο τελετών ο σεσημασμένος διαρρήκτης που προσπάθησε να τρυπώσει στο εσωτερικό του από ένα παράθυρο το οποίο παραβίασε! Δεν πρόλαβε, όμως, ούτε καν να ψάξει.

Η απόπειρα διάρρηξης έγινε σε γραφείο τελετών στη Ρόδο, αλλά οι περίοικοι αντιλήφθησαν την προσπάθεια του επίδοξου εισβολές και κάλεσαν την Αστυνομία. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον Έλληνα δράστη και τον προσήγαν στην Ασφάλεια, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε απασχολήσει επανειλημμένα για κλοπές και θα παραπεμφθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Οικοδομικά υλικά αξίας 500 ευρώ έκλεψε από μια εμπορική επιχείρηση  στην Κεφαλονιά ένας Έλληνας ηλικίας 40 χρόνων και τα πούλησε σε έναν 38χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αργοστολίου σχημάτισαν σε βάρος του πρώτου δικογραφία για κλοπή και σε βάρος του δεύτερου για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, με την οποία τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης