Η βροχή δεν σταμάτησε το γλέντι στην Πάτρα

Η βροχή δεν σταμάτησε το γλέντι στην Πάτρα

Με αναφορές στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση αλλά και το σύστημα υγείας της χώρας, τα ευφάνταστα άρματα παρήλασαν στους δρόμους της Πάτρας - Το γλέντι ολοκληρώθηκε με την καύση του βασιλιά Καρνάβαλου και το σόου με τα πυροτεχνήματα

Η βροχή δεν σταμάτησε το γλέντι στην Πάτρα
Tον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν οι 35.000 νέες και νέοι στη Πάτρα, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, που ξεκίνησε στις 2.00 το μεσημέρι.

Την παρέλαση άνοιξε η μπάντα του δήμου, την οποία ακολούθησε ο βασιλιάς καρνάβαλος και το άρμα της βασίλισσας του πατρινού καρναβαλιού.




Κλείσιμο
Στην συνέχεια παρήλασαν τα δύο σατιρικά άρματα, όπου το ένα είχε ως θέμα τις πρόσφατες εκλογές, ενώ το δεύτερο έφερε στο σατιρικό του στόχαστρο, το σύστημα υγείας. Στην συνέχεια παρήλασαν τα υπόλοιπα άρματα του καρναβαλιού και ακολούθησαν τα 141 πληρώματα του κρυμμένου θησαυρού με τους 35.000 καρναβαλιστές οι οποίοι μαγνήτισαν τα βλέμματα των θεατών με τις πολύχρωμες και ευφάνταστες στολές, καθώς και με τις κατασκευές τους, σκορπώντας ταυτόχρονα χρώματα, ιδέες, γέλιο και ανατρεπτική διάθεση.



Την παρέλαση έκλεισαν τα άρματα του καθιερωμένου σοκολατοπόλεμου, ενώ λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ στο μόλο της Αγίου Νικολάου κάηκε ο βασιλιάς Καρνάβαλος μέσα σε ένα σόου πυροτεχνημάτων λίγη ώρα αφού ο δήμαρχος της πόλης Κώστας Πελετίδης κήρυξε τη λήξη του φετινού Καρναβαλιού και την έναρξη του Καρναβαλιού του 2016!




Στο μεταξύ ήδη βρίσκεται στην Πάτρα μεγάλος αριθμός επισκεπτών, οι οποίοι διασκέδαζαν μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής στους δρόμους της Πάτρας, ή στα πάρτι που γίνονταν σε όλη σχεδόν την πόλη.

Πάντως, παρά τις βροχές οι καρναβαλιστές δεν πτοήθηκαν και παρήλασαν αποφασισμένοι για να σκορπίσουν το κέφι και την χαρά.





























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης