Τρεις συλλήψεις για κλοπές στα Τρίκαλα

Τρεις συλλήψεις για κλοπές στα Τρίκαλα

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων κλοπών

Τρεις συλλήψεις για κλοπές στα Τρίκαλα
Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων δύο περιπτώσεις κλοπών που διεπράχθησαν στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

Συνελήφθησαν ως δράστες το πρωί του Σαββάτου στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας τρεις Ελληνες και συγκεκριμένα δύο 20χρονοι και ένας 26χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί οι δύο από τους δράστες, ηλικίας 20 και 26 ετών, προσποιούμενοι τους πωλητές ειδών κλινοστρωμνής, εισήλθαν σε οικία 74χρονης Ελληνίδας, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από τσαντάκι της το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο τους ανέμενε ο συνεργός τους και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Κλείσιμο
Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα των εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Από την κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο αυτοκίνητο, καθώς επίσης το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι πριν από δύο ημέρες τις πρωινές ώρες ο 26χρονος μαζί με έναν από τους συνεργούς του, χρησιμοποιώντας παρόμοια μέθοδο, είχαν εισέλθει σε οικία 58χρονου ημεδαπού και του είχαν αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή τους σε παρόμοια αδικήματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης