Στα 101 του χρόνια, ένας ηλικιωμένος Κεφαλονίτης, όχι μόνο δεν το βάζει κάτω αλλά ταξιδεύει ως την Πάτρα για να ανανεώσει το δίπλωμα οδήγησης και να συνεχίσει ανενόχλητος και νομιμότατα τις βόλτες του στο νησί!
Μπορεί η είδηση να μοιάζει με... «σκάνδαλο» και με μια από τις δεκάδες υποθέσεις διαφθοράς στους ελεγκτικούς μηχανισμούς, όμως δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο.
Όπως αναφέρει το
kefaloniapress.gr, ο αιωνόβιος άντρας πέρασε τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις στη Β’ βαθμια Υγειονομική Επιτροπή Πάτρας και η άδεια οδήγησής του ανανεώθηκε για τρία ακόμα χρόνια!
Κλείσιμο
Στην φωτογραφία του άρθρου βλέπετε τον Francis Morris που στα 100 του χρόνια καταγράφηκε φέτος ως ο μεγαλύτερος οδηγός στη Βρετανία. Τουλάχιστον από σήμερα, η Ελλάδα κατέχει μεγαλύτερο ρεκόρ!
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.