Εκβιάζουν 23χρονη με «απαγορευμένες» φωτογραφίες, λίγο πριν το γάμο της!

Εκβιάζουν 23χρονη με «απαγορευμένες» φωτογραφίες, λίγο πριν το γάμο της!

Άγνωστος άντρας την απειλεί ότι θα διαρρεύσει προσωπικές, «απαγορευμένες» φωτογραφίες της στο Διαδίκτυο - «Ετοιμάζομαι για γάμο, θα τιναχθούν όλα στον αέρα αν διαρρεύσει αυτό το υλικό»


Εκβιάζουν 23χρονη με «απαγορευμένες» φωτογραφίες, λίγο πριν το γάμο της!
«Είμαι σε απόγνωση, δε ξέρω τι θα κάνω αν διαρρεύσουν αυτές οι φωτογραφίες, τι θα πω στους γονείς μου, στον αρραβωνιαστικό μου, ετοιμαζόμαστε να παντρευτούμε και τώρα τυχαίνει αυτό… Πραγματικά έχω σκεφτεί ακόμη και το ενδεχόμενο να βρω κάποια δικαιολογία και να σηκωθώ να φύγω από το σπίτι. Δε ξέρω τι θα κάνω όταν και εάν αυτός ο άνθρωπος βγάλει στο διαδίκτυο τις προσωπικές μου αυτές φωτογραφίες».

Αυτά είναι τα λόγια της 23χρονης Νέλλης, η οποία όπως λέει στο protothema.gr, ζει τον πιο φρικτό εφιάλτη της. Όλα ξεκίνησαν όταν εκείνη, ούσα φοιτήτρια και σε μία σχέση με κάποιον συμφοιτητή της με τον οποίο πλέον δεν είναι μαζί, είχαν τραβήξει κάποιες φωτογραφίες και βίντεο που απεικονίζονταν και οι δύο σε πολύ προσωπικές και ερωτικές τους στιγμές.

«Πέρασαν τα χρόνια και όπως καταλαβαίνετε αλλάξανε και κάποια πράγματα στη ζωή μου. Μετά το χωρισμό μου με τον τότε σύντροφό μου έκανα μία άλλη σχέση με την οποία όλα πηγαίνουν καλά, έχουμε αρραβωνιαστεί. Και ξαφνικά λαμβάνω ένα email το οποίο διαβάζω και παγώνω. Ο άγνωστος άντρας μου λέει ότι έχει το υλικό αυτό στα χέρια του και ότι θα το "βγάλει" στο διαδίκτυο. Καταλαβαίνετε πως ένιωσα. Είπα πάει τώρα καταστρέφονται όλα… Τι θα πω στον αρραβωνιαστικό μου, τι θα πω στους γονείς μου, τι θα πω στους φίλους μου. Πήρα τηλέφωνο τον πρώην μου και εκείνος μου είπε έκπληκτος ότι δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το πώς έφτασαν στα χέρια τρίτου αυτές οι φωτογραφίες και τα βίντεο», λέει η κοπέλα, η οποία έχει ήδη απευθυνθεί σε δικηγόρο, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση.

Κλείσιμο
Ο Ηλίας Σιδέρης, δικηγόρος της 23χρονης, λέει ότι η υπόθεση είναι δύσκολη. «Δεν μπορεί να γίνει εύκολα ο εντοπισμός του άγνωστου άντρα που απειλεί την εντολέα μου και αυτό το φαινόμενο που ξεκίνησε με star του εξωτερικού, φαίνεται ότι παίρνει διαστάσεις παντού, αφού πλέον το συναντά κανείς και σε καθημερινές περιπτώσεις», μας εξηγεί ο κ. Σιδέρης.
Διαβάστε τη συνέντευξη με την 23χρονη κοπέλα.

-Θα ήθελα να μας περιγράψεις τι ακριβώς συνέβη με την περίπτωσή σου και αυτές τις τολμηρές φωτογραφίες που σε απειλούν ότι θα ανεβάσουν στο Διαδίκτυο.
 
«Όταν ήμουν 19 χρόνων φοιτήτρια βρισκόμουν σε μία σχέση και για πλάκα κάποια βράδια φωτογραφίζαμε κάποιες προσωπικές μας ερωτικές στιγμές. Ήταν φυσικά με τη συναίνεσή μου αλλά μετά από τέσσερα χρόνια είχα ξεχάσει ότι υπήρχαν. Μου τις θύμισε βέβαια ο εκβιαστής μου. Μόνο που σήμερα δεν είμαι μόνη μου. Είμαι αρραβωνιασμένη και ετοιμάζομαι να παντρευτώ. Φαντάζεστε τι θα συμβεί αν διαρρεύσει αυτό το υλικό;».
 
-Πώς μαθαίνεις ότι επί της ουσίας απειλείσαι με δημοσιοποίηση ενός τολμηρού φωτογραφικού υλικού, σε παίρνει τηλέφωνο και σε ενημερώνει απλά;
 
«Μου έστειλε ένα email  στο οποίο μου είπε ότι έχει στην κατοχή του προσωπικές στιγμές. Δεν απάντησα. Μου έστειλε ένα ακόμη με φωτογραφίες μου και τότε πάγωσα. Λέω δε γίνεται, αυτές τις φωτογραφίες δε μπορεί να τις έχει κάποιος άλλος εκτός από εμένα και την τότε σχέση μου! Τρελάθηκα! Δεν απάντησα ξανά. Ακολούθησε ένα τρίτο μήνυμά του στο οποίο εκτός από περισσότερες φωτογραφίες με εμένα και το σύντροφό μου τότε υπήρχε και βίντεο. Αποφάσισα να του απαντήσω. Ήμουν έτοιμη να κάνω ό,τι μου ζητήσει προκειμένου να εξαφανιστούν αυτές οι φωτογραφίες. Του στέλνω λοιπόν μήνυμα και το ρωτώ τι θέλει από εμένα. Εκείνος μου απάντησε ότι επιθυμεί να έχει νέες φωτογραφίες τέτοιου περιεχομένου με μένα. Δε μπήκα καν στον κόπο να ανταπαντήσω. Κατάλαβα ότι είχα να κάνω με ένα αρρωστημένο μυαλό».
 
-Πώς εκτιμάς ότι ο άνθρωπος αυτός που σήμερα σε απειλεί είχε πρόσβαση σε αυτό το φωτογραφικό υλικό;
 
«Είναι βέβαιο ότι πρόκειται για κάποιο άτομο ή μπορεί και άτομα που γνωρίζουν εμένα ή τον πρώην σύντροφό μου. Άλλωστε για να μπορέσει να με βρει τόσο εύκολα ταυτοποιώντας επί της ουσίας τη φωτογραφία με εμένα και να μου στείλει και μήνυμα σημαίνει -όπως εγώ νομίζω- ότι με ξέρει με κάποιον τρόπο. Δε μπορώ να φανταστώ ποιος είναι. Ρώτησα τον πρώην σύντροφό μου και μου δήλωσε παντελή άγνοια για όλο αυτό που συμβαίνει.
 
-Τι αισθάνεσαι εκείνη τη στιγμή που βλέπεις ότι υπάρχει ο κίνδυνος δημόσιας έκθεσής σου, τι σκέφτεσαι; Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι να κάνεις;
 
«Να εξαφανιστώ από προσώπου γης. Ντροπή. Ντροπή. Αυτό σκέφτομαι. Για μια χαζομάρα της πλάκας και της στιγμής που έκανα κινδυνεύω να τινάξω τη ζωή μου στον αέρα. Να χάσω τον αρραβωνιαστικό μου, να στενοχωρήσω τους γονείς μου, να ρεζιλευτώ στον επαγγελματικό μου χώρο».
 
-Το συζήτησες με κάποιο δικό σου πριν απευθυνθείς στο δικηγόρο σου;
 
«Ούτε για αστείο, μόνος ο δικηγόρος μου γνωρίζει την υπόθεση και θα παραμείνει έτσι η κατάσταση μέχρι να ξεκαθαριστεί το τοπίο και η υπόθεση».
 
-Ο άνθρωπος αυτός ο οποίος σε απειλεί και στον οποίο έχεις ήδη κάνει μήνυση γιατί πιστεύεις ότι το έκανε;  
 
«Δεν το έκανε πάντως για χρήματα. Αφού μου ζητά ως αντάλλαγμα και άλλες γυμνές φωτογραφίες μου, είναι αρρωστημένος, ανώμαλος δε μπορώ να καταλάβω τη ροή της σκέψης
του».
 
-Τι θα συμβούλευες άλλα κορίτσια που ενδεχομένως έπεσαν θύματα αντίστοιχης κατάστασης-απειλής για δημοσίευση «απαγορευμένων» φωτογραφιών τους στο Διαδίκτυο, τι θα τους έλεγες ότι πρέπει να κάνουν;
 
«Καταρχήν να αποφεύγουν τέτοιες φωτογραφίες να κάνουν ακόμη και με τον άνθρωπο που πιστεύουν ότι θα είναι ο σύντροφος της ζωής τους. Από κει και πέρα αμέσως θα πρέπει να απευθυνθούν στην αστυνομία αν συμβεί κάτι ανάλογο».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης