Τώρα ρίχνουν «φόλες» και στα… κοτέτσια!

Τώρα ρίχνουν «φόλες» και στα… κοτέτσια!

Ιδιοκτήτης ενός από αυτά βγήκε στον κήπο του για να ταΐσει τις 14 κότες που είχε στο κοτέτσι του και βρήκε ψόφιες τις 12 από αυτές, ενώ στα χέρια του ξεψύχησαν λίγη ώρα αργότερα και οι άλλες δύο...

Τώρα ρίχνουν «φόλες» και στα… κοτέτσια!
Η ανθρώπινη σκληρότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο στην περιοχή της Ανδραβίδας όπου, μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα δηλητηρίασης σκυλιών και γατιών, κάποιοι ασυνείδητοι άρχισαν τώρα να ρίχνουν «φόλες» ακόμη και στα… κοτέτσια.

Ο ιδιοκτήτης ενός από αυτά βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα το πρωί της Παρασκευής, όταν βγήκε στον κήπο του για να ταΐσει τις 14 κότες που είχε στο κοτέτσι του και βρήκε ψόφιες τις 12 από αυτές, ενώ στα χέρια του ξεψύχησαν λίγη ώρα αργότερα και οι άλλες δύο.

Αμέσως κάλεσε κτηνίατρο, ο οποίος διαπίστωσε ότι οι κότες είχαν φάει καλαμπόκι μουλιασμένο στο εξαιρετικά τοξικό φυτοφάρμακο Φουραντάν, το οποίο είχε πετάξει άγνωστος στην αυλή του μέσα σε πλαστικό κυπελάκι. Ο ιδιοκτήτης του κοτετσιού κατήγγειλε την εξόντωση των πουλερικών στο αστυνομικό τμήμα Ανδραβίδας το οποίο ερευνά για να εντοπίσει τον απάνθρωπο δράστη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης