Ισόβια για τον Στεφανάκη - «Την γλιτώνει» η Μαριαλένα

Ισόβια για τον Στεφανάκη - «Την γλιτώνει» η Μαριαλένα

Άκουσε την απόφαση ψύχραιμος και χαμογελαστός - Αναστολή στην εκτέλεση και της ποινής (φυλάκιση 12 μηνών) του Βικ Σαρέλ για τρία έτη


Ισόβια για τον Στεφανάκη - «Την γλιτώνει» η Μαριαλένα
Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο Βαγγέλης Στεφανάκης, καθώς κρίθηκε ένοχος για το θάνατο της 23χρονης Φαίης Μπλάχα πριν από περίπου ένα χρόνο.

Η Μαριαλένα Μπλάχα αφέθηκε ελεύθερη, καθώς το δικαστήριο με απόφασή του αποφάσισε αναστολή στην εκτέλεση της ποινής της(σ.σ. πενταετής ποινή φυλάκισης) για τρία έτη, επιβάλλοντάς της τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισής της σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής της μία φορά το μήνα.

Τέλος το δικαστήριο αποφάσισε αναστολή στην εκτέλεση της ποινής(φυλάκιση 12 μηνών) του Βικ Σαρέλ για τρία έτη. Έτσι στη φυλακή θα οδηγηθεί μόνο ο Στεφανάκης, ο οποίος έχει προφυλακιστεί εδώ και ένα χρόνο.

Η Μαριαλένα Μπλάχα απουσίαζε από την αίθουσα του δικαστηρίου διότι δεν αισθανόταν καλά, ενώ ο Βαγγέλης Στεφανάκης άκουσε την απόφαση ψύχραιμος και χαμογελαστός.

Μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας των δικαστών η πρόεδρος της έδρας ευχήθηκε στους κατηγορούμενους να μειώσουν την ποινή τους στο Εφετείο. Τότε ο συνήγορος του Βαγγέλη Στεφανάκη, Στάθης Καρυδομάτης απάντησε στην πρόεδρο: «Δεν δέχομαι τις ευχές σας, ο πελάτης μου θεωρεί την απόφασή σας άδικη, θα το έχετε βάρος στη συνείδησή σας».
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης