«Η Μυρτώ δεν μιλάει, μόνο ουρλιάζει όταν πονάει...»

«Η Μυρτώ δεν μιλάει, μόνο ουρλιάζει όταν πονάει...»

Η 16χρονη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη βρίσκεται εδώ και τέσσερις μήνες σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα και η μητέρα της αποκαλύπτει ότι δεν υπάρχουν ελπίδες για την κόρη της

«Η Μυρτώ δεν μιλάει, μόνο ουρλιάζει όταν πονάει...»
Τον δικό της Γολγοθά παρέα με το παιδί της ζει η κυρία Μαίρη Κοτρώτσου, μητέρα της άτυχης Μυρτώς, που κακοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2012 στην Πάρο από τον Πακιστανό, Αχμέτ Βακάς.

Η Μυρτώ βρίσκεται εδώ και τέσσερις μήνες στη Λάρισα όπου νοσηλεύεται σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης και η μητέρα της, που προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί για να την βοηθήσει, άνοιξε την καρδιά της στην κάμερα του καναλιού «Ε»: «Η Μυρτώ είναι σε μια κατάσταση που καταλαβαίνει τα πάντα αλλά δε μιλάει και δεν κινείται. Έχει πόνους, είναι ανήσυχη και κλαίει πολύ έντονα. Κάνει καθημερινά ένα 5ωρο πρόγραμμα ειδικών θεραπειών. Έχω να ακούσω δύο χρόνια τη λέξη μαμά από το στόμα της. Δε θα με πείραζε όμως να μην ακούσω ξανά αυτή τη λέξη αν έβλεπα το παιδί μου να γίνεται καλύτερα», αποκαλύπτει η κυρία Κοτρώτσου. Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν ελπίδες, η κυρία Κοτρώτσου δεν αφήνει περιθώρια: «Οι γιατροί δε μας δίνουν καμία πιθανότητα, ούτε οι Έλληνες ούτε οι Αμερικανοί. Το μέλλον είναι άγνωστο».


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης