Φρικιαστικό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: 37χρονος διαμελίστηκε από διερχόμενα ΙΧ!

Φρικιαστικό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: 37χρονος διαμελίστηκε από διερχόμενα ΙΧ!

Το θύμα κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να δει τη ζημιά που προκλήθηκε στο όχημα και την ώρα εκείνη έπεσε πάνω του διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 46χρονος, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και να τραυματιστεί θανάσιμα

Φρικιαστικό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: 37χρονος διαμελίστηκε από διερχόμενα ΙΧ!
Τραγικό θάνατο βρήκε πριν το απόγευμα της Τετάρτης ένας επιβάτης αυτοκινήτου έπειτα από σύγκρουση τριών οχημάτων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών στη γέφυρα του Νέου Ρυσίου. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ένας από τους επιβάτες παρασύρθηκε από διέρχομενα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να διαμελιστεί, όπως αναφέρει το seleo.gr.

Aπό τη σύγκρουση άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν, ενώ ο συγκεκριμένος οδικός άξονας έμεινε κλειστός για τουλάχιστον μία ώρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, το περιστατικό συνέβη μετά τις έξι χθες το απόγευμα. Ο άτυχος οδηγός, υπήκοος Αλβανίας, εκινείτο με την οικογένειά του στο ρεύμα προς Χαλκιδική, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του προσκρούοντας σε τσιμεντένιο στηθαίο ασφαλείας. Ο 37χρονος κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να δει τη ζημιά που προκλήθηκε στο όχημα και την ώρα εκείνη έπεσε πάνω του διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 46χρονος, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί ο αλλοδαπός και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από την παράσυρση τραυματίστηκαν ελαφρά η σύζυγος του 37χρονου κι ο 46χρονος οδηγός, που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης.
Κλείσιμο

Στο μεταξύ, λίγο νωρίτερα, ένας 73χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο, που συνέβη στο 2ο χλμ της επαρχιακής οδού Στρατωνίου- Ολυμπιάδας, στη Χαλκιδική. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ηλικιωμένος άντρας, υπό συνθήκες που ερευνώνται, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης