Δίωξη κατά του Πέτρου Κωστόπουλου για χρέη προς το Δημόσιο

Δίωξη κατά του Πέτρου Κωστόπουλου για χρέη προς το Δημόσιο

Σε βαθμό πλημμελήματος για χρέη ύψους 408.437,50 ευρώ - Ελαβε προθεσμία για να δικαστεί αύριο το πρωί

Δίωξη κατά του Πέτρου Κωστόπουλου για χρέη προς το Δημόσιο
Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα στον Πέτρο Κωστόπουλο για χρέη ύψους 408.437,50 ευρώ. Ο παρουσιαστής λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, στο τμήμα Περιουσιακών Στοιχείων, καθώς γνώριζε για σχετικό ένταλμα εις βάρος του και στη συνέχεια συνελήφθη.

Ο κ. Κωστόπουλος έφθασε στην Ευελπίδων νωρίς το μεσημέρι συνοδευόμενος από αστυνομικούς αλλά χωρίς χειροπέδες, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με το αν έχει προβεί σε ρύθμιση των χρεών του, ο παρουσιαστής είπε: «Έχω προβεί σε ρύθμιση. Τα έχω πληρώσει όλα».

Ο παρουσιαστής οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος και του απήγγειλε την κατηγορία - σε βαθμό πλημμελήματος- και παραπέμφθηκε προκειμένου να δικαστεί στο αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο. Ο Πέτρος Κωστόπουλος ζήτησε και έλαβε τελικά προθεσμία για να δικαστεί στις 9 το πρωί της Τετάρτης. Ο παρουσιαστής επέστρεψε στην εργασία του και αναμένεται να επιστρέψει στην Ευελπίδων αύριο το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τετάρτη ο κ. Κωστόπουλος αναμένεται να ζητήσει εκ νέου προθεσμία για να απολογηθεί.

Εις βάρος του κ. Κωστόπουλου εκκρεμούσε δίωξη για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 408.437,50 ευρώ.

Η δικηγόρος του Πέτρου Κωστόπουλου δήλωσε, από την πλευρά της, πως ο πελάτης της πούλησε δύο ακίνητά του προκειμένου να ξεπληρώσει μέρος των χρεών του. Ανέφερε μάλιστα πως η οικογένεια Κωστόπουλου «εργάζεται σκληρά για να συντηρήσει τα τρία της ανήλικα παιδιά».
Κλείσιμο

«Πρωινό mou» χωρίς Κωστόπουλο σήμερα

Στην έναρξη της εκπομπής «Πρωινό mou», ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν έδωσε το «παρών», ενώ τη θέση του είχε πάρει ένα σκυλάκι, το οποίο απολάμβανε τα χάδια της Τζένης Μπαλατσινού.



 
Σε ερώτηση που της έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το πού βρίσκεται ο σύζυγός της και γιατί απουσιάζει από την εκπομπή, η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε: «Κάναμε ένα μαγικό χτες το βράδυ και τον κάναμε σκύλο. Και θα ξαναγίνει Πέτρος, παραμονή Πρωτοχρονιάς».
 
Mετά την ενότητα της μαγειρικής, μία... κούκλα κάθισε στο πάνελ της εκπομπής και αντικατέστησε τον παρουσιαστή, με την Τζένη Μπαλατσινού να την χαϊδεύει και να την φιλάει, αποκαλώντας την «μωρό μου»!





Στη συνέχεια ωστόσο η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρθηκε στο θέμα και συγκεκριμένα είπε: «Λοιπόν εγώ θέλω να σας πω κάτι επειδή παίρνω πολλά μηνύματα, γιατί γράφουν διάφορες ανακρίβειες. Ο Πέτρος σήμερα λείπει γιατί έπρεπε να περάσει από μία νομική διαδικασία. Παρουσιάστηκε αυτοβούλως το πρωί στο αστυνομικό τμήμα, είναι για μια υπόθεση από την πτώχευση της Imaco για πλημμέλημα. Δε συνέβη τίποτα τραγικό, τίποτα εξωφρενικό, είναι μια διαδικασία που αρκετοί την περνάνε αυτό το διάστημα με τα προβλήματα που μπορεί να έχουν αντιμετωπίσει με τις εταιρίες τους. Αυτό και μόνο και δεν έχει συλληφθεί. Αυτό θέλω να πω».

Το μεσημέρι, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν αυτός που ανέλαβε να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές. «Αύριο λοιπόν, θα είμαστε εδώ με το ίδιο χαμόγελο, γιατί το χαμόγελο δεν φεύγει ποτέ, όποιος κι αν φύγει» είπε ο νεαρός παρουσιαστής, με την Τζένη Μπαλατσινού να τον αγκαλιάζει και να του δίνει ένα φιλί στο μάγουλο!









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης