Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας
Η επιχείρηση της απομάκρυνσης του φορτηγού και του καθαρισμού του οδοστρώματος διήρκησε περίπου τέσσερις ώρες
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας , στο ρεύμα προς Λαμία, που είχε διακοπεί το βράδυ της Τετάρτης λόγω ανατροπής φορτηγού.
Συγκεκριμένα από την ανατροπή ενός επικαθήμενου φορτηγού και της πτώσης καλωδίων ηλεκτροδότησης, η τροχαία είχε προχωρήσει στην εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από το 24ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας.
Η επιχείρηση της απομάκρυνσης του φορτηγού και του καθαρισμού του οδοστρώματος διήρκησε περίπου τέσσερις ώρες και λίγο πριν τη μια μετά τα μεσάνυχτα ο δρόμος δόθηκε και πάλι στους οδηγούς.
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.