Ρόδος: Προφυλακίστηκαν για τη σεξουαλική κακοποίηση της κόρης τους
Κατηγορούνται ότι κακοποιούσαν σεξουαλικά το 18χρονο κορίτσι εδώ και τέσσερα χρόνια
Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης ο πατριός και η μητέρα ενός 18χρονου κοριτσιού, στη Ρόδο, που κατηγορούνται ότι το κακοποιούσαν σεξουαλικά εδώ και τέσσερα χρόνια.
Πριν από λίγες ημέρες η 18χρονη κατήγγειλε ότι ο πατριός της την κακοποιούσε σεξουαλικά με τη συναίνεση της μητέρας της και οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και ακολούθησε η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για τα κατά περίπτωση αδικήματα του «βιασμού», της «αποπλάνησης παιδιών» και της «κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.