Επεισοδιακή κατεδάφιση κτιρίου πολιτιστικού συλλόγου στη Φρεαττύδα

Επεισοδιακή κατεδάφιση κτιρίου πολιτιστικού συλλόγου στη Φρεαττύδα

Πολίτης κλείστηκε στο κτίριο προκειμένου να διακοπεί η κατεδάφιση - Απομακρύνθηκε με παρέμβαση της αστυνομίας

Οι Ταύροι έμπλεξαν τα κέρατά τους!
Επεισοδιακή κατεδάφιση κτιρίου πολιτιστικού συλλόγου στη Φρεαττύδα
Με παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ολοκληρώθηκε τελικά η επιχείρηση κατεδάφισης κτιρίου του πολιτιστικού συλλόγου «Τερψιχόρη» στην παραλία της Φρεαττύδας στον Πειραιά.

Η παρέμβαση της αστυνομίας κρίθηκε απαραίτητη καθώς κατά τη διάρκεια της επιχείρησης μέσα στο κτίριο βρέθηκε, σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου, Δημήτρη Ευσταθιάδη, ένας πολίτης προσπαθώντας να διακόψει την κατεδάφιση.
 
Κλείσιμο
Η κατεδάφιση του κτιρίου έγινε μετά την εντολή του δημάρχου Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκου και αντιδημάρχων οι οποίοι προχώρησαν εδώ και μέρες στη διακοπή της ηλεκτροδότησης του Συλλόγου.

Ο δήμαρχος Πειραιά δήλωσε ότι ο δήμος θα προστατεύσει τις παραλίες της πόλης από κάθε είδους αυθαιρεσία, ενώ προειδοποίησε ότι όσοι ευθύνονται ή κάλυπταν παράνομες καταστάσεις θα σταλούν στον εισαγγελέα, καθώς η δημοτική αρχή θα υποβάλει μηνύσεις.

«Ήταν δέσμευσή μας απέναντι στην κοινωνία του Πειραιά να βάλουμε τέλος σε ένα καθεστώς ντροπής, σε μια νοοτροπία χρόνων, που ήθελε την παραβατικότητα να επικρατεί της νομιμότητας» υπογράμμισε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος και τόνισε ότι οι «παραλίες θα είναι καθαρές και δωρεάν για όλους τους πολίτες».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης