Δύο αδέλφια κρατούσαν όμηρους δέκα μετανάστες και τους χτυπούσαν με ξύλα προκειμένου να τους αποσπάσουν χρήματα. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. οδήγησαν στον Δενδροπόταμο της Θεσσαλονίκης όπου σε εγκαταλελειμμένο κτίριο εντοπίστηκαν οι μετανάστες.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο Ρομά- ένας 33χρονος και η 38χρονη αδελφή του, ενώ εκτιμάται ότι ανήκουν σε κύκλωμα το οποίο διακινεί παράνομα πρόσφυγες και μετανάστες από τον Έβρο.
Οι δέκα αλλοδαποί που απελευθερώθηκαν προέρχονται, σύμφωνα με την Αστυνομία, από το Ιράν, τη Συρία, το Νεπάλ και το Αφγανιστάν.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας