Υπόθεση Γεωργούλη: Η Φιλίνη αμφισβητεί τις καταγγελίες - «Έχω ερωτηματικά που βγήκε η υπόθεση 20 μέρες πριν τις εκλογές»

Υπόθεση Γεωργούλη: Η Φιλίνη αμφισβητεί τις καταγγελίες - «Έχω ερωτηματικά που βγήκε η υπόθεση 20 μέρες πριν τις εκλογές»

«Είμαι άπιστος Θωμάς... Έχω την καλύτερη γνώμη για τον Αλέξη Γεωργούλη» σχολίασε η ηθοποιός

eleni-filini__1_
Μετά τη Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία στάθηκε στο πλευρό του Αλέξη Γεωργούλη με ανάρτησή της στο Facebook, μια άλλη ηθοποιός, η Ελένη Φιλίνη εξέφρασε τις αμφιβολίες της για την υπόθεση, η οποία βγήκε στη δημοσιότητα «20 μέρες πριν τις εκλογές».

Μιλώντας στον Alpha, η ηθοποιός ανέφερε πως «γενικά είμαι ένας άνθρωπος που δεν καταπίνω αμάσητη τροφή. Εγώ είμαι άπιστος Θωμάς, είναι η φύση μου αυτή. Εγώ το ψάχνω, περιμένω και θα μου ήταν πολύ πιο εύκολο άκουσμα αυτό αν γινόταν πέντε μήνες πριν ή πέντε μήνες μετά. Το ότι γίνεται τώρα, 20 μέρες πριν τις εκλογές, με κάνει να έχω πολλά ερωτηματικά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που χάφτω ότι ακούσω, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs2aw3fyk7m1)


Σχετικά με τις καταγγελίες των τελευταίων χρόνων στον καλλιτεχνικό χώρο, η κ. Φιλίνη είπε: «Βγήκαν ονόματα και χτυπήθηκαν κάποια πρόσωπα σαν σεξουαλικές παρενοχλήσεις, σαν βιασμοί μόνο από τον δικό μας το χώρο... δηλαδή σε όλους τους αλλους χώρους είναι άγιοι; Την περασμένη εβδομάδα δύο γυναίκες περιέλουσαν τους άντρες τους με εύφλεκτο υλικό. Δεν έχω δει να γίνεται κάτι γι' αυτό. Να πουν που πάμε, τι γίνεται».

Όταν ζητήθηκε η γνώμη της για τον Αλέξη Γεωργούλη, η ηθοποίο σχολίασε: «Έχω την καλύτερη γνώμη, δεν μπορώ να πω κάτι. Δεν κάναμε στενή παρέα, αλλά γνώριζα γι' αυτόν και από κοινούς φίλους. Εγώ περιμένω...».


Ειδήσεις σήμερα:

Ο «Μανιάτης» αρχηγός της μαφίας, οι σκληροί μπράβοι και η απάτη των €411.000 στη Σύρο

Μητσοτάκης: Δεν πιστεύω ούτε λέξη του Τσίπρα, αν του βγαίνουν τα κουκιά θα επιχειρήσει «πολιτική τερατογένεση»


Άστατος ο καιρός αύριο με ισχυρές μπόρες στα ηπειρωτικά - Ανεβαίνει η θερμοκρασία από εβδομάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης