Μετά τη Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία στάθηκε στο πλευρό του Αλέξη Γεωργούλη με ανάρτησή της στο Facebook, μια άλλη ηθοποιός, η Ελένη Φιλίνη εξέφρασε τις αμφιβολίες της για την υπόθεση, η οποία βγήκε στη δημοσιότητα «20 μέρες πριν τις εκλογές».
Μιλώντας στον Alpha, η ηθοποιός ανέφερε πως «γενικά είμαι ένας άνθρωπος που δεν καταπίνω αμάσητη τροφή. Εγώ είμαι άπιστος Θωμάς, είναι η φύση μου αυτή. Εγώ το ψάχνω, περιμένω και θα μου ήταν πολύ πιο εύκολο άκουσμα αυτό αν γινόταν πέντε μήνες πριν ή πέντε μήνες μετά. Το ότι γίνεται τώρα, 20 μέρες πριν τις εκλογές, με κάνει να έχω πολλά ερωτηματικά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που χάφτω ότι ακούσω, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs2aw3fyk7m1)
Σχετικά με τις καταγγελίες των τελευταίων χρόνων στον καλλιτεχνικό χώρο, η κ. Φιλίνη είπε: «Βγήκαν ονόματα και χτυπήθηκαν κάποια πρόσωπα σαν σεξουαλικές παρενοχλήσεις, σαν βιασμοί μόνο από τον δικό μας το χώρο... δηλαδή σε όλους τους αλλους χώρους είναι άγιοι; Την περασμένη εβδομάδα δύο γυναίκες περιέλουσαν τους άντρες τους με εύφλεκτο υλικό. Δεν έχω δει να γίνεται κάτι γι' αυτό. Να πουν που πάμε, τι γίνεται».
Όταν ζητήθηκε η γνώμη της για τον Αλέξη Γεωργούλη, η ηθοποίο σχολίασε: «Έχω την καλύτερη γνώμη, δεν μπορώ να πω κάτι. Δεν κάναμε στενή παρέα, αλλά γνώριζα γι' αυτόν και από κοινούς φίλους. Εγώ περιμένω...».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους