Δυο φίλοι αποφάσισαν να γιορτάσουν το Πάσχα τους τιμώντας την παράδοση αλλά όχι με τον συνηθισμένο τρόπο. Ο Γιάγκος Ραυτόπουλος και ο Σπύρος Καραπάνος έκαναν Πάσχα στα 2.700 μέτρα, στον χιονισμένο Όλυμπο, και μάλιστα κατάφεραν να σουβλίσουν και αρνί!
Οι δυο φίλοι «ανέβασαν» τις σχετικές φωτογραφίες στα κοινωνικά του δίκτυα αποσπώντας πολλά likes και σχόλια.
«Σε Prive Πάσχα με Κοψίδια και Φρέντο, στους Πάγους των Κορυφών του Ολύμπου, Παρεούλα με Δία και Τσακάλια Φέτος… Μας κάλεσε να «ξεπαγώσουμε» το Αρνί και Πεταχτήκαμε Βολτίτσα «Αστραπή» για Θεϊκή Πρωτεϊνική Αμβροσία», έγραψε στη λεζάντα του ο Γιάγκος Ραυτόπουλος!
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.