Σε κλίμα συγκίνησης στον προαύλιο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα», έξω από την κλινική Covid όπου νοσηλεύονται 60 ασθενείς, η Βυζαντινή χορωδία του Δήμου Αγίας Βαρβάρας έψαλλε βυζαντινές ψαλμωδίες.
Οι σκηνές ήταν ιδιαιτέρως συγκινητικές: Στα παράθυρα του νοσοκομείου διακρίνονται ασθενείς, που τις Άγιες αυτές ημέρες βρίσκονται μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους κι από τις οικογένειες τους και δίνουν τη δική τους μάχη απέναντι στον κορωνοιο.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της αναπληρώτριας διοικήτρια του νοσοκομείου, Φωτεινής Βρύνα και του δημάρχου Λάμπρου Μίχου για τις άγιες ημέρες του Πάσχα που δημιούργησε ένα κλίμα αισιοδοξίας έστω και κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.