Χρειάστηκε δέκα μήνες για να γίνει σαν ήρωας του «Game of Thrones»!

Χρειάστηκε δέκα μήνες για να γίνει σαν ήρωας του «Game of Thrones»!

«Τώρα οι γυναίκες δε σταματούν να μου κάνουν προτάσεις γάμου» εξομολογείται ο 29χρονος Ρενέ Κόιτερ-«Καλ Ντρόγκο», που δε μπορεί να πιστέψει την τεράστια απήχησή της μεταμόρφωσής του - Δείτε φωτογραφίες

Χρειάστηκε δέκα μήνες για να γίνει σαν ήρωας του «Game of Thrones»!
Απίστευτο, αλλά αληθινό! Ένας 29χρονος, που έχει πάθει εμμονή με την γνωστή σειρά «Game of Thrones», κατάφερε έπειτα από δέκα μήνες να γίνει ίδιος ο Καλ Ντρόγκο, ενώ μάλιστα μιλάει και την γλώσσα των Ντοθρακι!

«Τώρα οι γυναίκες δε σταματούν να μου κάνουν προτάσεις γάμου», εξομολογείται ο 29χρονος Ρενέ  Κόιτερ που δε μπορεί να πιστέψει την τεράστια απήχησή της μεταμόρφωσής του.  



Για να καταφέρει να γίνει ο Καλ Ντρόγκο, ο 29χρονος πέρασε δέκα ολόκληρους μήνες εντατικής προπόνησης μαζί με ένα ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό των οκτώ ατόμων. Ο Ρενέ Κόιτερ, που είναι σχεδιαστής γραφικών στο Λέικ Φόρεστ της Καλιφόρνια εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημοσίως ως ο ηγέτης των Ντοθράκι σε ένα πάρτι και όπως είπε «βομβαρδίστηκε» από προτάσεις γάμου. 
Κλείσιμο



Εκείνος, μάλιστα, στις προτάσεις που συνεχίζει να δέχεται από τις γυναίκες απαντά: «Μπορείς να φας καρδιά αλόγου όπως η Ντανάρις έκανε στην τηλεοπτική σειρά;». Πολλές είναι εκείνες που του απάντησαν ότι για χάρη του θα έτρωγαν και δύο...



Προκειμένου να είναι άψογη η μεταμόρφωσή του ο Κόιτερ παρακολούθησε ένα πρόγραμμα σκληρών στρατιωτικών ασκήσεων τρεις φορές την εβδομάδα, γυμναζόταν στο γυμναστήριο κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού του διαλείμματος και κάθε απόγευμα έκανε βόλτες με το ποδήλατό του κάτω από τον καλιφορνέζικο ήλιο για να τελειοποιήσει το μαύρισμα του Καλ Ντρόγκο. Το αυστηρό καθεστώς της ειδικής εκπαίδευσης που ακολούθησε σημαίνει ότι πλέον είναι σε θέση να ανατρέψει ένα ελαστικό βάρους άνω των 385 κιλών! 



Ακόμη, άλλαξε εντελώς τη διατροφή του. «Συνήθιζα να τρώω συνέχεια δημητριακά», όμως για να γίνει ίδιος ο Καλ Ντρόγκο, «έπρεπε να κόψω όλα τα σάκχαρα και τους απλούς υδατάνθρακες».



Πλέον τρώει λαχανικά, φρούτα, αυγά, αλεύρι βρώμης,  κοτόπουλο, άπαχο βοδινό κρέας και ψάρια, ενώ πίνει ροφήματα πρωτεΐνης.



Πάντως, τώρα που κατάφερε να μετατραπεί στον αγαπημένο του ήρωα, ο Ρενέ λέει ότι η επόμενη μεταφόρφωσή του θα αφορά σε έναν άλλο χαρακτήρα του «Game of Thrones» και συγκεκριμένα στον Τζον Σνόου, τον «μπάσταρδο» γιο του Έντουαρτ Σταρκ.



Η νέα σεζόν της σειράς βγαίνει στον αέρα στις 6 Απριλίου του 2014 και ένα 15λεπτο trailer βγήκε στον αέρα το βράδυ της Κυριακής.












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης