Χριστούγεννα στο Studio 54 από τον φακό του ελληνοαμερικάνου Tod Papageorge

Χριστούγεννα στο Studio 54 από τον φακό του ελληνοαμερικάνου Tod Papageorge

Ένας από τους πιο αγαπητούς φωτογράφους των celebrities στην δεκαετία του '70, o Todd Papageorge κατέγραψε τα τρελά Χριστουγεννιάτικα πάρτι της θρυλικής ντίσκο Studio 54 στη νέα Υόρκη – Δείτε τις φωτογραφίες

Χριστούγεννα στο Studio 54 από τον φακό του ελληνοαμερικάνου Tod Papageorge

Μια σγουρομάλλα, φοράει λαμέ φόρεμα και παίρνει δραματική πόζα ακουμπώντας στο μπαρ. Δύο κορίτσια χορεύουν σε μια σχετικά άδεια πίστα. Δύο αγόρια είναι έτοιμα να φιληθούν. Είναι οι φωτογραφίες του ελληνικής καταγωγής Tod Papageorge, ενός φωτογράφου θρύλου.

Το βιβλίο του φωτογράφου που απαθανάτισε της Νέα Υόρκη της δεκαετίας '70 και '80. Το Studio 54 ήταν το καλύτερο μέρος για να βρει κανείς τα ομορφότερα αγόρια και κορίτσια της πόλης εκτός από το να δει όλους τους διάσημους της εποχής : Rolling Stones,  Andy Warhol, Liza Minnelli, Bianca Jagger, Elizabeth Taylor, Halston, Jerry Hall, Debbie Harry, Grace Jones, Michael Jackson, Calvin Klein, Elton John, Tina Turner, Divine, Margaret Trudeau, Sylvia Miles, Francesco Scavullo, Truman Capote, Margaux Hemingway, Janice Dickinson, Mikhail Baryshnikov, Diana Ross, Cher, Salvador Dali, Diana Vreeland, John Travolta, Jackie Kennedy Onassis, Brooke Shields και πολλοί άλλοι.

Όπως λέει ο ίδιος ο φωτογράφος «μόνο οι διάσημοι και όσοι είχαν καλές κοινωνικές επαφές μπορούσαν να μπουν μέσα. Οι ουρές από όμορφα κορίτσια που περίμεναν να τις βάλουν μέσα ήταν τεράστιες. Μόλις έμπαινες μέσα ένιωθες μια μεγάλη ικανοποίηση και χαρά, βλέποντας τον περίγυρο σου. Όμορφοι άνθρωποι παντού, καταπληκτική διακόσμηση, εκκωφαντική μουσική που σε μετέφερε ανάλογα με το είδος σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Δείτε εδώ τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από την θρυλική ντίσκο και τα Χριστουγεννιάτικα της πάρτι...
Κλείσιμο
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης