Ραντεβού με τη μόδα σε… 40 δωμάτια

Ραντεβού με τη μόδα σε… 40 δωμάτια

Όσα κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός κατά τη διάρκεια του φετινού Fashion Room Service

Ραντεβού με τη μόδα σε… 40 δωμάτια
Ραντεβού στα δωμάτια δύο κεντρικών ξενοδοχείων της Αθήνας έδωσε το fashion και art κοινό της πόλης χθες το βράδυ, αφού για δέκατη πέμπτη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε το event μόδας Fashion Room Service. Περισσότεροι από 40 σχεδιαστές και brands παρουσίασαν τις νέες τους συλλογές σε ισάριθμα δωμάτια των ξενοδοχείων FRESH HOTEL Athens και Grecotel Pallas Athena, σε συνεργασία με το περιοδικό OZON Raw και την ABSOLUT Vodka.




Κλείσιμο



Με το γνωστό ταμπελάκι στο οποίο αναγράφεται το μήνυμα “do not disturb” να έχει αφαιρεθεί απ’ όλες τις πόρτες, δημοσιογράφοι, στιλίστες, beauty editors και fashion bloggers για τέσσερις ολόκληρες ώρες -από τις 16:00 μέχρι τις 20:00- έμπαιναν και έβγαιναν στα δωμάτια βγάζοντας φωτογραφίες και ποζάροντας δίπλα στα αγαπημένα τους brands. Την ίδια ώρα το hashtag #FashionRoomService πήρε… φωτιά, αφού τόσο οι καθιερωμένες selfies όσο και οι πιο art φωτογραφίες ήταν το βασικό χαρακτηριστικό της βραδιάς.







Ρούχα, σανδάλια, τσάντες, περίτεχνα χειροποίητα κοσμήματα, γυαλιά ηλίου, μαγιό, κολόνιες μέχρι και οδοντόκρεμες ήταν επιμελώς σκορπισμένα στα κρεβάτια αλλά και στον γύρο χώρο των δωματίων ώστε να μπορούν όσοι επιθυμούν να φωτογραφηθούν ή να κάνουν δικά τους κάποια από αυτά. Το πιο ενθαρρυντικό όμως στοιχείο της βραδιάς ήταν ότι παρατηρήσαμε πολλά αξιόλογα ελληνικά brands, γεγονός που δείχνει πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που προσπαθούν και τολμούν να δημιουργήσουν παρά τις δυσκολίες της εποχής.


Follow Maria Katsi:
Facebook
Τwitter
Ιnstagram


































































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης