Οργασμός της σοκολάτας

Οργασμός της σοκολάτας

Το The Dark Side of Chocolate βάλθηκε να μας αποδείξει πως ότι ξέραμε για τη σοκολάτα είναι πολύ… λίγο  

Οργασμός της σοκολάτας
O Aριστοτέλης Παναγιώταρος άφησε πριν τρία χρόνια το Παρίσι για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ανοίξει το δικό του –πολύ μικρό αλλά πολύ γουστόζικο- εργαστήριο σοκολάτας. Στο ισόγειο μιας παλιάς πολυκατοικίας επί της Σόλωνος, ο Αριστοτέλης έφτιαξε το The Dark Side of Chocolate και βάλθηκε να μας αποδείξει πως ότι ξέραμε μέχρι τότε για τη σοκολάτα, ήταν πολύ… λίγα.  
Ο ίδιος σπούδαζε κινηματογράφο όταν για τα μάτια μιας γυναίκας βρέθηκε στην Φλωρεντία, μπήκε σε μια κουζίνα και μαγεύτηκε. Έκανε μαθήματα μαγειρικής και πιο πολύ από όλα λάτρεψε περισσότερο τη σοκολάτα. Την ερωτεύτηκε, και αποφάσισε να αφιερώσει μεγάλος μέρος της ζωής του και της δημιουργίας του σε αυτή. Κάπως έτσι, από τις σπουδές ο Αριστοτέλης πέρασε στην πράξη και λίγο καιρό αργότερα ξεκίνησε να πειραματίζεται με τις δικές του γλυκές δημιουργίες.
Στο The Dark Side of the chocolate, λοιπόν, μπορείς να πιείς ρόφημα σε σοκολάτα με διάφορες γεύσεις -και κυρίως με διαφορετικό ποσοστό κακάο η καθεμία- για να ικανοποιηθούν όλα τα γούστα. Εκτός όμως από τα ροφήματα στο μαγαζί, μπορείς να γευτείς και τις σοκολατένιες εκπλήξεις που ο Αριστοτέλης φτιάχνει στο μικρό του εργαστήρι. Συνολικά 10 με 12 διαφορετικά σοκολατάκια, τα οποία περιλαμβάνουν από διάφορα ελληνικά βότανα μέχρι κέδρο, μπαχάρι, ροζ πιπέρι και τσίλι. Ότι και να επιλέξετε πάντως, ένα είναι σίγουρο: στο εξής, τουλάχιστον στη σοκολάτα, θα είστε πολύ πιο απαιτητικοί!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης