Πότε έρχεται το XC90 στην Ελλάδα; (τιμές)

Πότε έρχεται το XC90 στην Ελλάδα; (τιμές)

Αποθεωτική ήταν η υποδοχή του νέου πολυτελούς SUV των Σουηδών. Μάλιστα, σχεδόν ένα μήνα πριν την επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου στην έκθεση του Παρισιού, η ζήτηση έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία...

Πότε έρχεται το XC90 στην Ελλάδα; (τιμές)
...με τις ανα τον κόσμο εισαγωγικές της Volvo να δέχονται καθημερινά ερωτήσεις από υποψήφιους αγοραστές. «Έρχονται στις εκθέσεις για το XC90 και φεύγουν με XC60 και V60» αποκαλύπτει χαρακτηριστικά στέλεχος της Σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας, αφού το XC90 ακόμα δεν υπάρχει στις εκθέσεις της Volvo, με την παραγωγή του να ξεκινάει στις αρχές Οκτωβρίου.

Και στη χώρα μας το ενδιαφέρον για το νέο XC90 είναι μεγάλο, αφού τόσο ο χαμηλός κυβισμός  -για ένα τέτοιο μεγάλο SUV- όσο και το καλό όνομα που έχει η Volvo στη χώρα μας (αποτέλεσμα της καλής δουλειά των ανθρώπων της αντιπροσωπίας), οι άνθρωποι που αναζητούν ένα πολυτελές, μεγάλο και 7-θέσιο SUV, σπεύδουν στις εκθέσεις της εταιρείας να μάθουν για αυτό.

Μάθαμε λοιπόν πως στην Ευρώπη, οι εκθέσεις της Volvo θα ξεκινήσουν να δέχονται παραγγελίες απο ις αρχές Οκτωβρίου, με τα πρώτα αυτοκίνητα να υπολογίζεται ότι θα παραδοθούν -στους πρώτους που θα σπεύσουν να το παραγγείλουν- στα τέλη Απριλίου. 

Κλείσιμο
Οι τιμές πώλησης για την Ελλάδα, ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί, αφού οι διαπραγματεύσεις ακόμα συνεχίζονται. Εκτιμάται όμως ότι το πολυτελές SUV της Volvo θα ξεκινάει από τα περίπου 60.000€ με πληρέστατο εξοπλισμό. Δηλαδή περίπου 10.000 χαμηλότερα από το αντίστοιχο 2λιτρο (μόνο σε diesel) Χ5, ML (diesel 2,1lt) και Q7 (από 3.000cc και πάνω) με τα οποία θα «χτυπηθεί» εμπορικά.

Η βασική έκδοση του XC90 θα είναι 2κίνητη, με το νέο οικονομικό κινητήρα E-Drive της Volvo, χωρητικότητας 2,0lt…


Περισσότερα για το XC90 διαβάστε ΕΔΩ







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης