Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
«Η Κριμαία δεν είναι δική μας. Σας παρακαλώ κάντε retweet», έγραφε ένα άλλο μήνυμα, ενώ αργότερα αναρτήθηκε ένα δεύτερο που ανέφερε: «Θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε στη δεκαετία του 1980. Αυτό είναι λυπηρό. Αν αυτός είναι ο στόχος των συναδέλφων μου στο Κρεμλίνο, τότε θα τα καταφέρουν σύντομα».
Λίγη ώρα αργότερα, το επιτελείο του πρωθυπουργού αντιλήφθηκε την… εισβολή και αφού έσβησε όλα τα μηνύματα, ενημέρωσε τους χρήστες ότι ο λογαριασμός μπήκε στο στόχαστρο χάκερς, επισημαίνοντας πως καταβάλλεται προσπάθεια για να λυθεί το πρόβλημα.