Διαδήλωση υπέρ της Χαμάς πραγματοποίησαν την Παρασκευή περίπου 15.000 υποστηρικτές της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην πρωτεύουσα της Ιορδανίας.
Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα όπως «θάνατος στο Ισραήλ» και προέτρεπαν την παλαιστινιακή οργάνωση να εντείνει τις επιθέσεις με πυραύλους κατά ισραηλινών πόλεων.
Την Παρασκευή, ομιλητές της Μουσουλμανικής Αδελφότητας προέτρεψαν τη Χαμάς να εντείνει τις επιθέσεις της κατά του Ισραήλ προκειμένου να εκδικηθεί για τους Παλαιστινίους αμάχους που έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους εξαιτίας των συγκρούσεων μεταξύ των δύο πλευρών.
«Στην επόμενη φάση, όταν οι διαπραγματεύσεις θα έχουν αποτύχει, το μόνο που απομένει είναι η σημαία της αντίστασης, η οποία συνείσφερε στη νίκη στη Γάζα», δήλωσε ο Ζακί Μπανί Ρουσείντ, αναπληρωτής επικεφαλής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Ιορδανία.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.