Κώστας Φιλιππίδης: «Ένιωθα καλά, αλλά…»

Κώστας Φιλιππίδης: «Ένιωθα καλά, αλλά…»

Ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε για τον αγώνα που έδωσε και την 7η θέση στον τελικό του επι κοντώ

Κώστας Φιλιππίδης: «Ένιωθα καλά, αλλά…»
Το είχε προβλέψει ότι ο τελικός δεν θα φτάσει τόσο ψηλά, όσο το εντυπωσιακό μίτινγκ του Κλερμόν πριν 10 μέρες, αλλά το κακό είναι ότι κι ο ίδιος ο Κώστας Φιλιππίδης δεν έφτασε όσο ψηλά όσο θα ήθελε με αποτέλεσμα να μείνει στην 7η θέση.
 
«Η εκτίμηση μου ότι δεν θα είχε καμία σχέση με το Κλερμόν, δεν ήταν θέμα πίστας, αλλά είχε να κάνει με το ότι εδώ ήταν ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα...», είπε ο Κώστας μετά την ολοκλήρωση των προσπαθειών του και συνέχισε:  

Κλείσιμο
«Ξέραμε οτι θα είχε καθυστερήσεις, είχαμε δει το πρόγραμμα αλλά εντάξει δεν μας επηρέασε. Το θέμα είναι οτι εγώ μετά το 5,85 που έκανα στην αρχή της σεζόν, είχα μια ατυχία στην προπόνηση που με άφησε αρκετά πίσω». 

Ο Φιλιππίδης έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι: «Σήμερα βέβαια ήμουν καλά, αλλά όχι έτσι όπως θα ήθελα να είμαι. Εγώ το πάλεψα και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στο 5,80 έπρεπε να το αφήσω και να πάω στο 5,85 και να κάνω την υπέρβαση για να μπω στα μετάλλια. Δεν σταματάμε όμως συνεχίζουμε. Δεν ήρθα για να βγω πέμπτος εγώ ήρθα για το μετάλλιο, αλλά δεν τα καταφέραμε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης