ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια στην Τούμπα και... αναμονή ανακοίνωσης!
Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ φτάνει στο τέλος της μιας και ο διεθνής Πορτογάλος βρίσκεται στην Τούμπα για τα... τυπικά! – Φήμες και για άφιξη του Ζαμπράνο
Από την στιγμή που έγινε το ραντεβού μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ατζέντη του Πορτογάλου άσου, Πολ Κουτσολιάκου, όλα πήραν τον δρόμο τους.
Ο Βιεϊρίνια θα πρέπει να λογίζεται πλέον παίκτης του Δικεφάλου, αφού αυτή την ώρα είναι στην Τούμπα για τις υπογραφές και τις επόμενες στιγμές θα υπάρξει και το τυπικό της ανακοίνωσης για την μεγάλη επιστροφή.
Ο Πορτογάλος πέρασε και τα ιατρικά με επιτυχία κι έτσι ένα σίριαλ που κράτησε πολλά... καλοκαίρια και χειμώνες θα έχει happy end για τον ΠΑΟΚ!
Κλείσιμο
Την ίδια ώρα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός Κάρλος Ζαμπράνο είναι κοντά στο να φορέσει τα ασπρόμαυρα καθώς βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη!
Κάποια οριστική συμφωνία δεν υπάρχει την δεδομένη χρονική στιγμή αφού θα πρέπει ο Δικέφαλος να τα βρει σε όλα με την Ρουμπίν Καζάν. Ο ΠΑΟΚ θέλει να τον πάρει με την μορφή δανεισμού από την Ρωσική ομάδα και μένει να ανάψει το... πράσινο φως.
Όμως από την στιγμή που ο Περουβιανός αμυντικός πήρε τη πτήση με προορισμό την Θεσσαλονίκη (αφίχθη λίγο πριν τις 5μμ) μέσω Ντύσελντορφ, είναι ένα καλό σημάδι για την κατάληξη της υπόθεσης...
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους