ΑΕΚ: Όποιος πρόλαβε... εισιτήριο είδε!

ΑΕΚ: Όποιος πρόλαβε... εισιτήριο είδε!

Διαβάστε κάθε λεπτομέρεια σχετικά με τα εισιτήρια που αντιστοιχούν στους φίλους της ΑΕΚ και τη σχετική ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ

ΑΕΚ: Όποιος πρόλαβε... εισιτήριο είδε!
Η πιο μεγάλη ώρα για τα λίγα (κάτι παραπάνω ίσως από 2.000) εισιτήρια που θα κυκλοφορήσουν είναι αύριο στις 12 το μεσημέρι! Κι αυτό διότι όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα (σ.σ.: δηλαδή αύριο στις 12:00) θα ξεκινήσει από το εκδοτήριο του ΟΑΚΑ (δηλαδή αυτό που βρίσκεται στον σταθμό ΗΣΑΠ Ειρήνη) η διάθεση των εισιτηρίων. 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας αναφέρει:

Κλείσιμο
«Η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει αύριο Πέμπτη 4  Μαϊου στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ από τις 12 το μεσημέρι και μέχρις εξαντλήσεως του περιορισμένου αριθμού τους. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά του κάθε εισιτηρίου είναι η επίδειξη της κάρτας διαρκείας αφού η έκδοση του εισιτηρίου θα γίνει στο όνομα του κατόχου. Kάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δικαιούται ένα εισιτήριο. Ενημερώνουμε τους κατόχους διαρκείας ότι η κάρτα τους θα τρυπηθεί προληπτικά για την αποφυγή δεύτερης αγοράς».

Επαναλαμβάνουμε ότι τα κομμάτια που θα διαθετούν από το εκδοτήριο του ΗΣΑΠ Ειρήνη δεν ξεπερνάνε τα 2.000 εισιτήρια αφού προφανώς και τα υπόλοιπα πάνε σε οργανωμένους και για να καλυφθούν οι ανάγκες της επαρχίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ΑΕΚ έχει γίνει προσπάθεια να καλυφθεί  ένα ικανοποιητικό κομμάτι διαρκείας, το πέταλο στους συνδέσμους και έχει κρατήσει ελάχιστα για τις ανάγκες των χορηγών της και των VIP διαρκείας που έχουν ειδοποιήσει ότι θα έρθουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης