Μπαρτζώκας: «Γνωρίζω ότι είμαι ο στόχος»!

Μπαρτζώκας: «Γνωρίζω ότι είμαι ο στόχος»!

Ο Ελληνας τεχνικός παραδέχτηκε ότι υπάρχει πίεση στην Μπαρτσελόνα, εξηγώντας ότι έχει τη στήριξη της διοίκησης και του προέδρου των Καταλανών, Τζοζέπ Μπαρτομέου

Μπαρτζώκας: «Γνωρίζω ότι είμαι ο στόχος»!
Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Γαλατάσαραϊ (10/2, 22:00) στο Palau Blaugrana και δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες αν θέλει αν εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στα playoffs της EuroLeague. Οι Καταλανοί έχουν ρεκόρ 8-13 και βρίσκονται δυο νίκες πίσω από την 8η Αναντολού Εφές (10-11) ενώ απομένουν εννιά αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η regular season.

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχτηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την «τσιμ μπομ» ότι υπάρχει πίεση ωστόσο «αισθάνομαι καλά επειδή έχω την υποστήριξη του κλαμπ που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την κατάσταση εντός της ομάδας. Γνωρίζω εξάλλου ότι είμαι ο στόχος, είναι φυσιολογικό σε αυτές τις περιπτώσεις, σε οποιαδήποτε ομάδα όταν τα αποτελέσματα δεν επαρκούν για τους δημοσιογράφους ώστε να κάνουν τη δουλειά τους όμως νιώθω τη στήριξη της διοίκησης και του προέδρου Μπαρτομέου». 

Κλείσιμο
Εν συνεχεία ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ανέφερε πως «οποιοσδήποτε έρχεται στην συγκεκριμένη ομάδα, γνωρίζει ότι έχει να αντιμετωπίσει την πίεση. Ειδικά έπειτα από αρνητικά αποτελέσματα. Ο μόνος τρόπος να την ξεπεράσεις είναι η σκληρή δουλειά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης