Προπονητής Χάποελ Μπερ Σεβά: «Στόχος μας είναι να περάσουμε»

Προπονητής Χάποελ Μπερ Σεβά: «Στόχος μας είναι να περάσουμε»

Ο Μοαράκ Μπασάρ εμφανίστηκε αισιόδοξος μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αυριανό επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό

Προπονητής Χάποελ Μπερ Σεβά: «Στόχος μας είναι να περάσουμε»
Την πίστη του ότι η ομάδα του μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό και να προκριθεί στα πλέι οφ του Champions League εξέφρασε ο τεχνικός της Χάποελ Μπαράκ Μπασάρ.

Ο προπονητής της Ισραηλινής ομάδας χαρακτήρισε πολύ καλή ομάδα τους ερυθρόλευκους ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν φοβάται και ότι έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του.

Κλείσιμο
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Το νέο του συμβόλαιο: Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα. Εγώ είμαι πολύ καλά. Μου αρέσει που είμαι στον σύλλογο. Από την στιγμή που είμαι καλά θα παραμείνω εδώ για πολλά χρόνια. Δεν έχω λόγο να σκέφτομαι κάτι άλλο.
 
Το εάν είναι φαβορί η ομάδα του μετά το 0-0: Κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά. Είχαμε ένα πολύ καλό σκορ και θέλουμε να συνεχίσουμε. Θέλουμε να προχωρήσουμε και αυτό θέλουμε να πετύχουμε.
 
Τον Ολυμπιακό και την έδρα της ομάδας του: Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλές μονάδες, καλή κυκλοφορία της μπάλας και ταλέντο και ποιότητα αλλά εμείς με... όπλο τον κόσμο μας την έδρα μας θέλουμε το καλύτερο δυνατό και να προκριθούμε στην επόμενη φάση.
 
Τις αποχωρήσεις παικτών και τα αποδυτήρια: Όσοι παίκτες συνεχίζουν μαζί μας είναι παίκτες μας. Δεν έχει αλλάξει κάτι ούτε υπάρχει πρόβλημα. Κάποιοι που έχουν αποχωρήσει συνεχίζουν αλλού.
 
Το κενό μετά την αποχώρηση του Σοάρες: Υπάρχουν παίκτες για να καλύψουν το κενό του Σοάρες. Θα αποδώσουν τα καλύτερα δυνατά.
 
Τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες με ζέστη και υγρασία: Και στην Αθήνα υπήρχε αρκετή ζέστη και υγρασία. Δεν νομίζω πως αυτό το κομμάτι θα επηρεάσει τις δύο ομάδες που έχουν συγκεκριμένο πλάνο.
 
Το εάν φοβάται κάτι από τον Ολυμπιακό και τις πιθανότητες πρόκρισης: Δεν υπάρχει φόβος. Μόνο ετοιμότητα. Θέλουμε και θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα.
 
Το κατά πόσον το ματς αυτό είναι το πιο σπουδαίο της καριέρας του και το παιχνίδι που είχε χάσει από την Λιόν: Εκείνος ο αγώνας με την Λιόν ήταν πολύ ιδιαίτερος. Πολύ σημαντικός αγώνας για τότε. Εμείς θα κοιτάξουμε τώρα τον δικό μας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Δεν κάνουμε συγκρίσεις.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Χαποέλ Μπερ Σεβά, Ελιαγίβ Μπαρντά, τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του είναι πανέτοιμοι για την πρόκριση.

«Εμάς ο στόχος μας είναι πολύ συγκεκριμένος. Στα αποδυτήρια είμαστε πολύ χαρούμενοι για παίκτες όπως ο Σοάρες που προχωρούν σε πιο καλά σωματεία. Δεν μας επηρεάζει και θα είμαστε όπως πρέπει. Τα αποδυτήριά μας είναι μία χαρά και πάμε για πρόκριση».
Πηγή:www.gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης