Η Τσέλσι έκανε επίσημη την απόκτηση του Μίτσι Μπατσουαγί από την Μαρσέιγ. Για 5 χρόνια υπέγραψε ο Βέλγος επιθετικός.
Η Μαρσέιγ είχε αρχικά συμφωνήσει να τον πουλήσει στην Κρίσταλ Πάλας αντί 38 εκατ. ευρώ, όμως ο 22χρονος απέρριψε το ενδεχόμενο για να περιμένει κάτι καλύτερο. Αυτό το καλύτερο τελικά ήταν η Τσέλσι η οποία τον πήρε με 40 εκατ. ευρώ κάνοντάς τον την πρώτη μεταγραφή της εποχής Αντόντιο Κόντε στο Stamford Bridge.
«Είμαι ενθουσιασμένος που υπέγραψα σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο κάνοντας σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Ελπίζω να βοηθήσω την Τσέλσι να κατακτήσει τίτλους», ήταν τα λόγια του νεαρού Βέλγου, που σκόραρε με τη φανέλα της εθνικής στο προτελευταίο παιχνίδι της ομάδας στο Euro.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς