LIVE: ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 2-0 (Τελικό)

LIVE: ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 2-0 (Τελικό)

Ο Πέλκας άνοιξε το σκορ στο 75' για το «Δικέφαλο του Βορρά» και ο 86' ο Μακ τελειώνει το παιχνίδι

LIVE: ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 2-0 (Τελικό)
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανθρακικό για την πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου.

Παρακολουθείστε ζωντανά την εξέλιξη του παιχνιδιού ΕΔΩ
Κλείσιμο

Η ομάδα της Κομοτηνής θα παταχθεί με αρκετές αλλαγές στο σημερινό παιχνίδι, καθώς όπως δήλωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος το βάρος θα πέσει στο πρωτάθλημα καθώς ο Πανθρακικός βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 3 βαθμούς.

Πρεμιέρα θα κάνει στις εγχώριες διοργανώσεις με την φανέλα του ΠΑΟΚ ο Νίκος Κοροβέσης. Ο μέσος του Δικεφάλου είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Σπαρτάκ Τρνάβα στα προκριματικά του Europa League.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Βίτορ, Γκολάσα, Σάμπο, Χαρίσης, Κοροβέσης, Ζάιρο, Πέλκας, Αθανασιάσης.

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Χρήστου, Πουτουρίδης, Μπουγαϊδης, Παπαγεωργίου, Ηλιάδης, Σέτι, Παπαχρήστος, Ροτζέριο, Μπαϊκαρά, Νικόλτσης

ΠΑΟΚ και Πανθρακικός έχουν τεθεί αντιμέτωποι για την διοργάνωση του Κυπέλλου άλλη μία φορά στο παρελθόν και πάλι σε μονό αγώνα (νοκ άουτ και όχι φάση ομίλων). Την 1η Δεκεμβρίου του 1976 ο "Δικέφαλος" είχε επιβληθεί της ομάδας της Κομοτηνής με 3-0. Τα γκολ είχαν πετύχει ο Γκουερίνο, ο Κερμανίδης και ο Ορφανίδης.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει το παιχνίδι σε σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Πασχαλάκης, αριστερά ο Χρήστου με τους Πουτουρίδη και Μπουγαϊδη να είναι το αμυντικό δίδυμο. Αμυντικά χαφ οι Ηλιάδης και Σέτι. Στις πτέρυγες οι Μπαϊκαρά και Παπαχρήστος, στον άξονα ο Ροτζέριο και στην κορυφή της επίθεσης ο Νικόλτσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης