Ο νέος ομοσπονδιακός ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους δύο άτυχους παίκτες προσθέτοντας πως η απώλειά τους δεν αποτελεί δικαιολογία και πως θα προσπαθήσει να καλύψει τα κενά εκ των έσω
Ο Σέρχιο Μαρκαριάν ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους σοβαρά τραυματίες Μανιάτη και Μάνταλο, τονίζοντας πως δεν αποτελούν οι απώλειες αυτές δικαιολογία για την Εθνική
Ατυχή στάθηκε και η Εθνική με τους τραυματισμούς των Γιάννη Μανιάτη και Πέτρου Μάνταλου, καθώς ο Σέρχιο Μαρκαριάν τούς είχε στα πλάνα του για τον αγώνα με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη για τα προκριματικά του Euro 2016. Ο νέος ομοσπονδιακός ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους δύο άτυχους παίκτες προσθέτοντας πως η απώλειά τους δεν αποτελεί δικαιολογία και πως θα προσπαθήσει να καλύψει τα κενά εκ των έσω.
«Θέλω να ευχηθώ στον Γιάννη και στον Πέτρο περαστικά και να γυρίσουν στα γήπεδα δυνατοί. Το γεγονός ότι δεν θα είναι μαζί μας δεν αποτελεί δικαιολογία για εμάς στην Εθνική, διότι θα ψάξουμε και θα βρούμε τις λύσεις που πρέπει. Πάντως, αυτό που τώρα έχει σημασία είναι η καλύτερη ανάρρωση των παικτών και η συντομότερη επιστροφή τους. Εύχομαι να πάνε όλα καλά», ανέφερε ο Ουρουγουανός τεχνικός.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.