Έκανε την ανατροπή ο Ολυμπιακός, 1-2 στην έδρα του Λεβαδειακού
Με τον Αφελάι να ισοφαρίζει και να σερβίρει το νικητήριο γκολ στον Μήτρογλου στο φινάλε, ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν πέταξε βαθμούς στην έδρα του Λεβαδειακού (1-2) αλλά πλησίασε στο -1 από την κορυφή
Με τον Αφελάι να ισοφαρίζει και να σερβίρει το νικητήριο γκολ στον Μήτρογλου στο φινάλε, ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν πέταξε βαθμούς στην έδρα του Λεβαδειακού (1-2) αλλά πλησίασε στο -1 από την κορυφή.
Ο Ολυμπιακός «ξύπνησε» στο τέλος και με τον Αφελάι να μπαίνει στο ματς και ν’ αλλάζει όλη την εικόνα του, πήρε δύσκολο «διπλό» από τον Λεβαδειακό!
Ο «ιπτάμενος» Ολλανδός των Πειραιωτών, ισοφάρισε με προσωπική ενέργεια και με μια ακόμα δική του έμπνευση, ο –μέχρι εκείνο το σημείο- εξαφανισμένος Μήτρογλου, ξύπνησε και εκτέλεσε για το τελικό 2-1 στις καθυστερήσεις!
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.