Ρολάρει η Γιουνάιτεντ!

Ρολάρει η Γιουνάιτεντ!

Βρίσκει τα πατήματά της η Γιουνάιτεντ που μετά το διπλό στην Αρσεναλ, νίκησε άνετα 3-0 την Χαλ και βρίσκεται πλέον στην 4άδα. Αποχώρησε τραυματίας ο Ντι Μαρία

Ρολάρει η Γιουνάιτεντ!
Μετά τη νίκη στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής, η ομάδα του Φαν Γκααλ έψαχνε μία νίκη από αυτές που οι μεγάλες ομάδες καθαρίζουν εύκολα και αυτό έκανε κόντρα στην Χαλ στο «Ολντ Τράφορντ». Πλέον οι Κόκκινοι Διάβολοι βρίσκονται στην 4η θέση της Premier League και μόνοι τους, αφού η Νιούκαστλ με την οποία συγκατοικούσαν, ηττήθηκε και υποχώρησε στη βαθμολογία. Σε ένα θετικό από όλες τις απόψεις απόγευμα, μοναδικό αρνητικό είναι ο τραυματισμός του Ντι Μαρία, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 14' της αναμέτρησης.

Το σκορ για την Γιουνάιτεντ άνοιξε μόλις στο 16' όταν ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ της Χαλ και διπλή προσπάθεια ο Κρις Σμόλινγκ σούταρε προς την εστία και ο ρέφερι, Αντονι Τέιλορ, χρειάστηκε να κάνει χρήση της goal-line technology για να διαπιστώσει ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή (1-0). ΟΙ φιλοξενούμενοι είχαν σαν μοναδική φάση το βολέ του Μάικλ Ντόσον, το οποίο πήγε στα χέρια του Ντε Χέα.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο φορμαρισμένος, Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ στο 42' μετά την κεφαλιά του Ερέρα και το λάθος της άμυνας των Tigers έγραψε το 2-0 πετυχαίνοντας το τέταρτο γκολ του στα τελευταία πέντε ματς. Μετά το ημίχρονο η Χαλ -που έχει μόλις μία νίκη στα πιο πρόσφατα 11 ματς- προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ο Ρόμπερτσον δεν κατάφερε να κάνει τη ζημιά και ο ΜακΓκρέγκορ είπε «όχι» στον Φαν Πέρσι. Ο Ολλανδός όμως βρήκε το τρόπο να σκοράρει στο 65' όταν με εκπληκτικό αριστερό σουτ-ρουκέτα στο παραθυράκι έγραψε το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διάβασε περισσότερα εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης