Αρσεναλ - Χαλ 2-2

Αρσεναλ - Χαλ 2-2

Μπορεί στις καθυστερήσεις ο Γουέλμπεκ να έσωσε την Αρσεναλ από ντροπιαστική ήττα (2-2) με τη Χαλ, ωστόσο οι Λονδρέζοι πέταξαν δυο βαθμούς και κάθε ευκαιρία για τίτλο!

Αρσεναλ - Χαλ 2-2
Δυο ακόμα πεταμένοι βαθμοί για την Αρσεναλ, εντός έδρας με την Χαλ (2-2) και οι όποιες ελπίδες τίτλου... διαλύθηκαν την 8η αγωνιστική, αφού βρίσκεται στο -11. Μάλιστα, ο Γουέλμπεκ ήταν αυτός που έσωσε μόνο το γόητρο, αφού στις καθυστερήσεις κατάφερε να ισοφαρίσει. Βέβαια, το ματς μπορούσε να γυρίσει τούμπα σε λίγα λεπτά, αλλά ο Γιακούποβιτς κράτησε τον βαθμό για την ομάδα του. 

Η Αρσεναλ των αρκετών απουσιών και του 19χρονου Μπεγερίν στα μπακ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε και έβαλε πολύ δύσκολα στη Χαλ. Ωστόσο, στο 5' ο Γουίλσιρ έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο 5', ενώ στο 10' το σουτ Καθόρλα δεν βρήκε στόχο. Οι Λονδρέζοι που αγωνίστηκαν με στόπερ τον Μονρεάλ είχαν τον απόλυτο έλεγχο και βρήκαν δίχτυα στο 13' με τον... συνήθη ύποπτο, τον Αλεξις Σάντσες.

Κλείσιμο
Ο Χιλιανός με ωραία ενέργεια από δεξιά και ιδανικό σουτ... μπέρδεψε Χάρπερ και αμυντικούς για το 1-0. Η αντίδραση της Χαλ ήταν άμεση και στο 17' έφερε το ματς στα ίσα. Το φάουλ στον Φλαμινί δεν σφυρίχθηκε ποτέ και ο Ντιάμ με ωραία λόμπα νίκησε τον Σέζνι. Η Αρσεναλ έχασε τον ρυθμό, προσπάθησε με Σάντσες και Γουέλμπεκ να απειλήσει, ωστόσο δεν βρήκε στόχο. Οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν σωστά, ενώ τους... έκατσε καλά ο τραυματισμός του Χάρπερ και η είσοδος του Γιακούποβιτς κάτω από τα δοκάρια.  

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης