Πετάει… στ’ αστέρια η Ντόρτμουντ!

Πετάει… στ’ αστέρια η Ντόρτμουντ!

Ποίος μίλησε για ντέρμπι στην Βεστφαλία; Η Ντόρτμουντ, με εξαιρετική εμφάνιση, καθάρισε την Άρσεναλ (2-0), δείχνοντας από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό. Το έσωσε στο τέλος η Γαλατά (1-1 με Άντερλεχτ) 

Πετάει… στ’ αστέρια η Ντόρτμουντ!
 Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Ντόρτμουντ το ντέρμπι του 4ου ομίλου απέναντι στην Άρσεναλ, επικρατώντας άνετα 2-0. Σώθηκε στο φινάλε η Γαλατασαράι απέναντι στην Άντερλεχτ, 1-1, στην Τουρκία. 

Ντόρτμουντ – Άρσεναλ 2-0 

Ποίος μίλησε για ντέρμπι στο «Signal Iduna Park»; Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν είχε όρεξη για… αστεία απέναντι στην Αρσέναλ και έφτασε εύκολα στη νίκη με σκορ 2-0. Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ είχαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες απέναντι μπροστά από την άμυνα των «κανονιέρηδων», που αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα. Το σκορ άνοιξε ο Τσίρο Ιμπόμπιλε στο τέλος του πρώτου 45 λεπτου (45’) , έπειτα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια, στην οποία παρέσυρε το αμυντικό δίδυμο της ομάδας του Βενγκέρ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Γερμανοί, που είχαν βασικό τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, δεν έχασαν τη συγκέντρωσή τους και «κλείδωσαν» από νωρίς τη νίκη με τέρμα του Ομπαμεγιάνκ στο 48ο λεπτό. 
Κλείσιμο

Ντόρτμουντ (Γιούργκεν Κλοπ): Βάιντενφελερ, Σμέλτσερ (79’ Γιόγιτς), Παπασταθόπουλος, Σούμποτιτς, Ντουρμ, Κελ (46’ Γκίντερ), Μπέντερ, Μχιταριάν, Ομπαμεγιάνγκ, Γκρόσκροϊτς, Ιμόμπιλε (86’ Ράμος)

Διαβάστε περισσότερα στο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης