Υπόθεση ενός ημιχρόνου η νίκη (2-1) για τον Πανιώνιο επί του Αστέρα

Υπόθεση ενός ημιχρόνου η νίκη (2-1) για τον Πανιώνιο επί του Αστέρα

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε, ο Αστέρας ισοφάρισε, όμως και πάλι οι Νεοσμυρνιώτες πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο είπαν την τελευταία λέξη

Υπόθεση ενός ημιχρόνου η νίκη (2-1) για τον Πανιώνιο επί του Αστέρα
Μητρόπουλος και Μπουμάλ χάρισαν τη νίκη στον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.


Κλείσιμο
Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης 2-1 HL 3η αγωνιστική
by greeksuperleague


Έτσι ξεκίνησαν

Με 4-2-3-1 παρέταξαν τις ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο οι δύο προπονητές. Για τον Πανιώνιο ο Γιαννακόπουλος ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Αργυρόπουλος δεξιά στην άμυνα, ο Τασούλης αριστερά και οι Παντίδος, Χατζηισαΐας στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Μητρόπουλος, Σιώπης και μπροστά τους οι Ιμπαγάσα, Μπουμάλ, Κολοβός. Στην κορυφή ο Γιάννου.

Για τον Αστέρα ο Κοσίτσκι πήρε θέση κάτω από τα γκολπόστ, με τον Λούι να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Παντελιάδη το αριστερό και τους Ζησόπουλο, Σανκαρέ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Μουνάφο και Ουσέρο στα χαφ και μπροστά τους οι Μάσα, Ρόλε, Μπακασέτας. Στην κορυφή ο Πάρα.

Λίγα πράγματα, γκολάρα από Μητρόπουλο

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι και είχε την πρώτη ευκαιρία μόλις στο 2', όπου ο Μπουμάλ εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και ο Χατζηισαΐας έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από την εστία του Κοσίτσκι.

Ωστόσο, οι φάσεις στη συνέχεια ήταν ελάχιστες, με τους γηπεδούχους να έχουν πρόβλημα στη δημιουργία και τον Αστέρα να απειλεί μόνο στο 6', ύστερα από λάθος του Γιαννακόπουλου.

Ο γκολκίπερ του Ιστορικού απομάκρυνε την μπάλα πάνω στον Μπακασέτα, αυτός έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά κατέληξε πάνω στον νεαρό τερματοφύλακα. Παρά ταύτα, οι «κυανέρυθροι» άνοιξαν το σκορ στο 17' με γκολάρα του Μητρόπουλου, το δυνατό σουτ του οποίου δεν μπόρεσε να... βγάλει ο Κοσίτσκι.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης