Μουντομπάσκετ '14: Σερβία ή Γαλλία η παρτενέρ των ΗΠΑ στον τελικό;

Μουντομπάσκετ '14: Σερβία ή Γαλλία η παρτενέρ των ΗΠΑ στον τελικό;

Με ανεβασμένη ψυχολογία και διαφορετική μπασκετική φιλοσοφία κατεβαίνουν οι δύο ομάδες

Μουντομπάσκετ '14: Σερβία ή Γαλλία η παρτενέρ των ΗΠΑ στον τελικό;
Ώς ο ημιτελικός των αουτσάιντερ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο αγώνας Σερβία-Γαλλία το βράδυ της Παρασκευής (23:00, OTE Sports3) στη Μαδρίτη καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν αναμενόταν, στην αρχή του τουρνουά, να βρεθεί ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό.

O πρώτος αγώνας των δύο ομάδων στον όμιλο της Γρανάδα δείχνει ντέρμπι καθώς τότε είχαν επικρατήσει οι Γάλλοι με 74-73.

Πάντως και οι δύο προπονητές δεν λαμβάνουν - τουλάχιστον δημοσίως - υπ' όψη τους αυτόν τον αγώνα κάνοντας λόγο για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι.

Και πώς δεν θα μπορούσε να είναι ένα άλλο παιχνίδι αφού τόσο η Σερβία όσο και η Γαλλία δείχνουν να πετάνε φωτιές μετά την εμφατική νίκη της πρώτης επί της Λιθουανίας και την νίκη-έκπληξη της δεύτερης επί της διοργανώτριας και εκ των φαβορί για τον τίτλο Ισπανίας.

Ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς προβληματίζεται για τα αθλητικά κορμιά των Γάλλων την ώρα που ο Βενσάν Κολέ σπάει το κεφάλι του για να βρει πώς θα περιορίσε τον επιθετικό οίστρο που επέδειξαν οι Σέρβοι στα δύο τελευταία ματς με Ελλάδα και Βραζιλία.
Κλείσιμο

Κλειδί θα είναι το τρίτο δεκάλεπτο καθώς αυτό είναι το σημείο που κάνει το «ξεπέταγμά» της η Σερβία αλλά και αυτό στο οποίο η Γαλλία αντέξε την αντεπίθεση της Ισπανίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης