Live: ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 1-1 (Β' ημίχρονο)

Live: ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 1-1 (Β' ημίχρονο)

Το σκορ άνοιξε για τους Αρκάδες ο Μπαράλες στο 12΄ μετά από τραγικό λάθος του Σκόνδρα - Ισοφάρισε στο 59' ο ΠΑΟΚ με τον Στοχ

Live: ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 1-1 (Β' ημίχρονο)
Αγώνας ορόσημο για το μέλλον του, είναι η αποψινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα (19:15 NovaSports1)
, για την αυλαία των play off της Σούπερ Λίγκας.

Κλείσιμο
Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης στο http://www.sport-fm.gr/events/269

Ο δικέφαλος μετά την ντροπιαστική ήττα στον τελικό του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, βρίσκεται κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο και καλείται  να μπει με το δεξί στο μίνι πρωτάθλημα, ώστε να διασκεδάσει τις σε βάρος του εντυπώσεις, αλλά και για να κηνυγήσει τον μοναδικό στόχο που του έχει απομείνει, ο οποίος δεν είναι άλλος παρά από την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

Η νίκη είναι μονόδρομος απόψε για τον δικέφαλο, αφού αν κερδίσουν θα πάρουν ψυχολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας. Σε αντίθετη περίπτωση που ο ΠΑΟΚ στραβοπατήσει, οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες, με την κατακραυγή των οπαδών να κορυφώνεται ανεξέλεγκτα, ενώ κανείς δεν θα μπορεί να προβλέψει την αντίδραση του Ιβαν Σαββίδη.

Αγωνιστικά σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ο Γιώργος Γεωργιάδης αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο, ο οποίος μπροστά του, από δεξιά προς αριστερά, θα έχει τους Σκόνδρα, Βίτορ, Ινσαουράλδε και Λίνο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κάτσε και Νάτχο, με τον Βούκιτς να είναι σε πιο οργανωτικό ρόλο. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Λούκας, Στοχ και Αθανασιάδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκσπούρινγκ, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Σαββίδης, Μάρτενς, Ολίσε και Κουλούρης. 

Εκτός έμειναν, πέρα από τον Σαλπιγγίδη και τον Κατσουράνη, οι τιμωρημένοι Κίτσιου, Λάζαρ και ο τραυματίας Μαντούρο.

Στην αντίπερα όχθη, ο φιλόδοξος Αστέρας, θέλει να εκμεταλλευτούν την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ και να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις του στο μίνι πρωτάθλημα.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ο Στάικος Βρεγέτης αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μπαντή και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Κοντοέ, Γκοϊάν, Σανκαρέ και Λούι. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ζησόπουλος και Ουσέρο, με τον Έντο σε πιο επιθετικό ρόλο. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ντε Μπλάσις, Καράσκο και Μπαράλες.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ερνάντεζ, Μουνάφο, Χουάνμα, Βάλντο, Ναβάρο, Κουρμπέλης και Παπαχρήστος. Εκτός έμεινε ο Τσαμπούρης για λόγους τακτικής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης